Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz lenne neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne neten keresztül beszélni az exemmel az éréseimről?

Figyelt kérdés

Hiányzik az exem és beszélni szeretnék vele.

Sajnos nagyon leblokkolok ilyen helyzetekben, ezért gondoltam, hogy neten keresztül egyszerűbb lenne...

Vagy esetleg valami más ötlet?

2013. máj. 6. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, ha úgy véled, hogy még ő is érez valamit irántad. Ha viszont nem, akkor hagyd, még neten keresztül is. Felesleges újabb fájdalmat okozni magadnak.
2013. máj. 6. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha így könnyebb,írj egy levelet neki a neten.Ez nem szégyen,jobb,mintha semmit sem lépnél.Vagy írj neki egy sms-t,amiben találkára hívod,ahol tisztázhattok pár dolgot.
2013. máj. 6. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Én is a minap a barátnőmmel neten beszéltem a problémáinkról. Néha könnyebb így, mert sokkal egyértelműbben, egyenesebben lehet kommunikálni, nincs sértődés fintorokból, stb. Mi pl jót bőgtünk a gép két oldalán...
2013. máj. 7. 00:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonlò helyzetbe vagyok én is, de hàtha tudok neked segíteni! Ti miòta szakítottatok, és ki szakított õ vagy te? Elõtte mennyi ideig voltatok együtt? Szoktatok néha spontàn talàlkozni? Ilyenkor mit érzel, utalnak jelek arra, hogy te is hiànyzol neki? Van màr neki azòta pàrja? Ja és, nem utolsò sorban, te vagy a fiú? Ezek tudatàban könnyebben tudnék vàlaszolni, hogy mit tegyél.
2013. máj. 7. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Remélem az én exem vagy! Én mindenem odaadnám érte, hogy megkeressen. :( De engem letiltott facebookról a számomat kitörölte..nem hiszem, hogy valaha megkeres még.

Nagyon szeretem a mai napig. Senki nem tudja elfeledtetni velem.

Szerintem beszélj vele, hogy így érzel és drukkolok, hogy ő is viszonozza! Remélem összejöttök újra. ELég sok ilyen pár van most a környezetemben. Szerintem amúgy többre értékelne ha odamennél személyesen egy csokor rózsával. A netes beszélgetés legyen ennek az alapozása ott kideritheted hogyan is áll a dologhoz és ha hajlik rá, hogy megbeszéljétek a dolgokat utána odamennék hozzá személyesen valami kis ajándékkal. 24/L

2013. máj. 7. 11:05
 6/9 A kérdező kommentje:
hopsz, kicsit félreértettetek. én vagyok a lány. mióta szakítottunk egyikünknek se volt senkije... a többi kérdésre szívesen válaszolok, ha valakit érdekel, de csak üziben, mert nem szeretném ha valaki rám ismerne...
2013. máj. 7. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Jaj elveszett a maradék kis reményem is, miszerint Te lennél az exem :(

De azért szívesen meghallgatlak, ha tudok segítek is nekem sikerült egyszer már visszaszereznem.

2013. máj. 7. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
nem kell olyan szeker utan futni ami nem vesz fel
2013. máj. 11. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Írj neki egy szerelmes emailt. :)
2013. máj. 11. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!