Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha ennyire függök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ennyire függök a pasimtól?

Figyelt kérdés
Azért, hogy nem mehetek el egyedül sehová, mert ő nem tudna velem jönni és félt, hogy majd megtámadnak? Ma is fáradt volt, mikor én elszerettem volna menni görkorizni. Egy helyen lakunk, gyalog is volt, mondtam neki, hogy persze fáradt vagy, akkor elmegyek veled hazáig görivel, aztán én még kerülök egyet. De neki nem tetszik és megkért hogy ne menjek .. Nem mintha nem mennék el ettől függetlenül is,csak utálom ha ez miatt " megzsarolnak" ,hogy ideges lesz rám vagy valami mert én véletlenül elmertem menni este 9kor egy körre! Ez normális az én részemről vagy a barátomnak van igaza??? Egésznap itthon rohadok, mert érettségi szünet van! ( ő meg érettségizik. ) Máskor nagy nehezen eljön velem ( akkor szoktam csak görkorizni menni ha elmarad egy edzésem! ) de utálom, hogy nem mehetek el nélküle sehova mert félt és ezáltal " megzsarol", meg ideges lesz hogy ennyire nem kérhet meg ..
2013. máj. 6. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sötétedés után viszont könnyebben megtámadnak. Körülnézni és átmenni az úttesten kevésbé kockázatos.
2013. máj. 6. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Vigyázz magadra, én is aggódok mindig a csinos lányokért a környezetemben!

De egyébként meg csináld, amit jónak látsz! Nem normális, hogy nélküle meg se mozdulsz és mindenhez engedély kell! Éld a magad életét. Persze ennek része ő, de rajta kívül is kell hogy legyen életed!

2013. máj. 7. 00:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Pff facebook generáció. Ne menj ki az utcára, mert bajod lesz, maradj a lakásban?! Szánalmas.
2013. máj. 7. 07:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem tudom hogy értetted, de nem vagyok fent facebookon. - ráuntam .. :)

Azért is félt ennyire, mert sokszor magyaráznak nekem, voltak olyan esetek is, hogy hazáig követett autóval valaki , vagy nappal megállított egy terepjárós csávó, mert csak úgy beszélgetni akart, csak aztán túlságosan is közel jött .. stb voltak ilyen esetek sajnos:( De okot erre nem adok, mert nem öltözködöm kihívóan!

2013. máj. 7. 10:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok lánnyal megesik olykor ilyen, bár ezt inkább a lányok mondják el. De ezt részben meg kell szokni és főleg megtenni a szükséges óvintézkedéseket.

Tehát pl p*csagatyában nem mászkálni este, bár azt mondtad, te nem is teszed. De lehetőség szerint kísérjen valaki el, kerüld a kivilágítatlan utcákat stb.

Ha egyébként vigyázol magadra, szerintem semmi probléma nincs azzal, ha görkorcsolyával mész egy kört. Ha annyira nagyon fél, akkor ő is húzzon görkorit vagy üljön fel a bicóra és vigyázzon rád!

Ha nem képes megemelni a fenekét, akkor ne zsarolgasson érzelmileg téged!

2013. máj. 8. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Bármilyen kihívóan öltözik valaki, az nem jelenti, hogy szabad zaklatni.
2013. máj. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!