Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ennyire függök a pasimtól?
Vigyázz magadra, én is aggódok mindig a csinos lányokért a környezetemben!
De egyébként meg csináld, amit jónak látsz! Nem normális, hogy nélküle meg se mozdulsz és mindenhez engedély kell! Éld a magad életét. Persze ennek része ő, de rajta kívül is kell hogy legyen életed!
Utolsó, nem tudom hogy értetted, de nem vagyok fent facebookon. - ráuntam .. :)
Azért is félt ennyire, mert sokszor magyaráznak nekem, voltak olyan esetek is, hogy hazáig követett autóval valaki , vagy nappal megállított egy terepjárós csávó, mert csak úgy beszélgetni akart, csak aztán túlságosan is közel jött .. stb voltak ilyen esetek sajnos:( De okot erre nem adok, mert nem öltözködöm kihívóan!
Szerintem nagyon sok lánnyal megesik olykor ilyen, bár ezt inkább a lányok mondják el. De ezt részben meg kell szokni és főleg megtenni a szükséges óvintézkedéseket.
Tehát pl p*csagatyában nem mászkálni este, bár azt mondtad, te nem is teszed. De lehetőség szerint kísérjen valaki el, kerüld a kivilágítatlan utcákat stb.
Ha egyébként vigyázol magadra, szerintem semmi probléma nincs azzal, ha görkorcsolyával mész egy kört. Ha annyira nagyon fél, akkor ő is húzzon görkorit vagy üljön fel a bicóra és vigyázzon rád!
Ha nem képes megemelni a fenekét, akkor ne zsarolgasson érzelmileg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!