Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el mindig? Bennem van a hiba?
Sziasztok. Akárhányszor megpróbálok egy lánnyal megismerkedni és összejönni mindig csak a pofára esés van...
Volt egy lány akivel még tavaly decemberben kezdtem beszélgetni, idővel beleszerettem, nőnapon virágot vittem neki majd március végén más forrásból kellett megtudjam, hogy más korú fiút akar és van is fiúja... rettenetesen összetörtem...
Aztán volt egy másik lány aki tetszett és egyik este rám írt. Több órán át beszélgettünk. Majd az elkövetkező napokban ugyan így. Rengeteget beszéltünk, úgy éreztem végre nekem is összejön, minden fájdalmamat elfelejtettem... Egyik este találkoztunk is az Ő felvetésére. aztán előkerült a téma és elmondta, hogy van fiúja... Ez tegnap este volt. A tegnap estét végigbőgtem ma ki sem keltem az ágyból csak bámultam magam elé egész nap és potyogtak a könnyeim....
Nem tudom, hány ilyet bírok még ki...
Alapból visszahúzódóbb vagyok és ezek után már ott van bennem a félelem, hogy ugyan ez lesz a vége...18/f
Hmm...tapasztalatból beszélek, szóval jól figyelj. Szerintem azt az utolsó csajszit aki azt írta pasija van még ne hagyd veszni. Mivel ő írt rád és jó eldumáltatok, plusz még találkoztatok is az ő kezdeményezésére, így nyilvánvaló, hogy nem vagy közömbös neki. Az, hogy pasija van jelenleg, az csak egy ideiglenes állapot, egy tény, majd lecseréli, jó eséllyel rád. Szerintem nem lehet minden ok a kapcsolatában a viselkedése alapján. Szóval szerintem ne add fel!
26F
Ugyan ezt érzem!! :(
Elég régóta...
#11:
Köszönöm a válaszod. Nem tudom mennyire komoly a kapcsolatuk... Előtte volt a lánynak egy kapcsolata ami hosszabb volt de vége lett. Az nap este mikor először írt rám láttam egy gyerekkel kézenfogva sétálni, és utána írt rám, azért is lepődtem meg a közeledésén. Aztán mindenfélét bemeséltem magamnak, hogy mit láttam és teljesen elfelejtettem.
Azért is állok teljesen összekavarodva mert a beszélgetések alatt mondott nem egy olyan dolgot amivel véleményem szerint erősen utalt arra, hogy nem csak barát akar lenni... Talán soha nem voltam még olyan boldog mint ebben az egy hétben, pedig csak beszélgettünk, de mégis éreztem, hogy valaki érdeklődik irántam...
#12:
Sajnos nem tudom mit mondani, az élet ilyen szar... Az előző lány aki szarba se vett engem ő is nagyon földre küldött, de szépen lassan beletörődtem, hogy ez van, és akkor jött a mostani lány aki egy pillanat alatt elfelejtette velem az előzőt...
Akkoriban az a lány miatt is sírtam sokat ma már letojom. Ha nem kellettem neki majd egyszer talán rájön mit veszített.
Azt tudom ajánlani ismerkedj, hátha találsz valakit aki el tudja felejtetni a fájdalmakat. Persze könnyen dumálok másnak, aztán én is itt bőgök egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!