Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a külsőm nincs összhangban a gondolkodásmódommal?
Kifejtem kicsit:
Nem igazán tudom a belső és a külső értékeimet (vagy éppen hátrányaimat) együtt szemlélni, mivel úgy érzem, hogy
- a belső értékeim, pl. a gondolkodásmódom és az élethez való hozzáállásom, felfogásom az átlagostól jóval (talán ez a legjobb szó) fejlettebb. Nem azt mondom, hogy okos vagyok, mert nem! :) Hanem a gondolkodásmódommal vagyok elégedett és nem változtatnék rajta.
- a külső értékeim viszont jóval átlag alattiak. Ezen nagyon nincs is mit ragozni, nem azok közé tartozok, aki után minden 2. pasi megfordul az utcán.
A kérdésem az, hogy mit lehet tenni ezzel a helyzettel, mit tegyek? Mivel kalitkába zárva érzem magam :( úgy érzem, hogy a külsőm miatt nem lehet olyan barátom, akivel belső értékek szempontjából összeillenék. Mert ha van ilyen, akkor vagy én nem tetszek/tetszenék neki külsőleg, vagy fordítva. Mivel tudjuk, hogy a testi vonzalom sem elhanyagolható.
8-as: 24 éves vagyok, úgyhogy nem gondolnám azért, hogy olyan nagyon fiatalos "puccba" kellene vágjam magam. Nem 30-as, 40-es vagyok... :) A magassarkút ki nem állhatom, eltorzítja a lábat és nem kényelmes, akkor meg minek vegyem fel? Nem egy magassarkútól lesz Nő a Nő.
De azért köszi a tanácsokat.
Kisebbségi komplexusom maximum a külsőm miatt lehet, de pont ezt ecseteltem, hogy a belső értékeimmel én úgy érzem, hogy teljesen tisztában vagyok és elégedett vagyok azzal, aki vagyok. (Kivétel a külsőm, mivel azon lehetne csiszolni, de "sehogyse nem jön össze.")
Hogyan lehet egészséges önképet kialakítani? Jó kérdés. Viszont aki úgy érzi, hogy egészséges, az sem feltétlenül az.
6-os: Miért? :)
10-es: Mit csináljak én ott?
Mert emlékeztetsz magamra :)
6os Vagggyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!