Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok olyan lánnyal akibe nem vagyok szerelmesek, csak bírjátok? De nincs meg az a plusz? Kort írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgy is bele szeretsz ha bírod. ha meg nem akkor meg nem.
2013. máj. 6. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ha csak bírnám, akkor nem, kivéve ha nem azért akarnék járni vele, hogy "használjam" ha érted mire gondolok. (mármint szexelni.)
2013. máj. 6. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Járnék

F19

2013. máj. 6. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Én eddig szerelem első látásra mód jöttem össze a barátnőimmel, de miért ne? Járnék Veled, igen. A szerelemhez idő kell. Csak nekem eddig nem volt szükségem rá.

F25

2013. máj. 6. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenki annyira oda van azért a kapcsolatért, de ha nincs meg az a bizonyos plusz, attól még lehet beszélgetni meg ismerkedni meg néha együtt lógni a másikkal, csak azért mert csinos valaki mért kell egyből arra gondolni hogy be tegyem neki, meg hogy össze jöjjek vele olyan értelemben...... bírni akárkit lehet...... de abból akkor sem lesz csak úgy szerelem.

23/F

2013. máj. 6. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem járnék, mert szerelmes típus vagyok. És nekem nem kell azért senki, hogy csak úgy legyen, de valójában szerelemmel nem szeretem.

23/F

2013. máj. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!