Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes neki magyarázkodnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes neki magyarázkodnom?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, az elmúlt 3 hónapban sajnos távkapcsolatban. Ő olyan "rosszfiú" féle. Ezt az elejétől fogva tudtam, el is fogadtam hogy ilyen és hogy szinte minden nőnek bejön. Annyit kértem csak, hogy legyen hozzám őszinte. Többször bizonyítottam hogy velem mindent meg lehet beszélni, nem haragudtam meg sose amikor őszintén elmondta a dolgait. De az elmúlt 2 hétben folyamatosan hazudik nekem. Tegnap beszéltünk telefonon elmondtam neki, hogy tudom mikben hazudott (ezután kénytelen volt bevallani a dolgait), és hogy az elmúlt 2 hétben átgondoltam a kapcsolatunkat, és nem szeretnék tőle már semmit. Kértem hogy szakítsunk meg egymással minden kapcsolatot. Ma persze telefonok, üzenetek százai, hogy nem érti miért lököm el magamtól. Nincs kedvem többet magyarázkodni, békülni se akarok. Szerintetek kell még vele beszélnem?
2013. máj. 6. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, csak a te verziódat ismerjük (azt se túl részletesen), de ebből kiindulva... Nézd, beszélni, tisztázni dolgokat mindig van értelme. Azért is, hogy ő is tisztában legyen vele, hogy mit rontott el, mit kellett volna máshogy.

De érdemes tanulnod a dologból: így jár az, aki "rosszfiúkra" bukik.

2013. máj. 6. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a rosszfiú, aki minden nőnek bejön, általában rosszfiú is marad. Most jobb lett volna azt hallanod, hogy mikor milyen hódítása volt melletted, jobb, ha elmondja? Az ilyeneket messzire el kell kerülni, mert sosem fogsz tudni bízni benne.

Szerintem ha te szakítottál vele, akkor nem kell beszélned többet.

2013. máj. 6. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérted, hogy legyen őszinte, mégis hazudozott, kizárt, hogy ezt ne értené. Valószínűleg csak manipulálna.
2013. máj. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!