Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes e 2 hónap külön élés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Én 84 kérdése:

Érdemes e 2 hónap külön élés után újra kezdeni?

Figyelt kérdés
3 és fél évet éltünk együtt 2 gyerek 4 és 2 éves a kisebbik van velem de anyuci nem is látta mióta el ment és már barátja is volt a 2 hónap alatt,most vissza jönne de nem tudom mit tegyek.Kérlek benneteket írjatok véleményt.KÖSZI!

2013. máj. 6. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy kb. a 3 év a vízválasztó a komoly kapcsolatokban. A szünet pedig a legritkább esetben hoz helyre bármit is. Csak a gyerekek miatt együtt lenni pedig rossz ötlet.
2013. máj. 6. 14:19
 2/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A gyerekek erdekeben mindenkeppen jobb lenne,de ez nehez,foleg hogy nem irtad mi volt a szetvalas oka.
2013. máj. 6. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
#2: ez nem feltétlenül igaz. A gyerek se hülye, ő is érzi, ha nincs otthon minden rendben és neki se tesz jót, ha a szülei boldogtalanok egymással.
2013. máj. 6. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:

na a gyerek, az kis ember, nem hülye

mindent észrevesz és észlel kis kora óta, ha nem vagytok jóban, akkor nagyon kár, nézd Te tudod miért lépett le,

azért anya nem igen szokott csak így, én nem tudnám

mi volt az ok, amiért elment? ha azóta volt barátja, hát akkor nem igen szeretett már Téged,

én sokkal több évet éltem a férjemmel, egyedül vagyok agyerekkel, de sokkal jobb így

válaszom: NEM, nagyon sajnálom, inkább keresnél olyat, aki szeret és elfogad így, mert van ilyen N

2013. máj. 6. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Mégpedig azért nem, mert ha már külön voltatok, akkor ő döntött. Egy kapcsolatban nincs visszatáncolás. Nálunk is volt probléma (igen, én is úgy gondolom, hogy a 3.év vízválasztó) de a problémákat megoldani kell, nem elmenekülni előlük. Ha kilépett a kapcsolatotokból, akkor így döntött. Csak a gyerekekért együtt lenni, nem érdemes. Szerintem abban a 2hónapban rájött, hogy nem volt jó azzal a másik férfival és most jönne vissza hozzád? Kell ez neked, hogy az önbecsülésedet a sárbatipossa? Keress inkább hozzádvaló nőt, aki nem lép le amikor probléma van.
2013. máj. 6. 14:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! És én is úgy gondolom hogy a gyerekeknek jó is lenne meg nem is mert együtt nőhetnének fel és nem egymástól távol,mint két idegen.De a boldogtalanságban csak szenvednének és az sem jó.Meg ugye még 1 esély mindenkinek jár,bár lehet nem minden esetben.Egyébként eltávolodás miatt mentünk szét és a kisasszony a Fészen ápolt másik kapcsolatot akivel össze is jött de kudarcba fulladt.
2013. máj. 6. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam, hogy csak visszatáncolna hozzád, mert egy baleknak néz. De ilyen nővel együtt lenni és ilyen példát mutatni a gyerekeknek nem érdemes.
2013. máj. 6. 14:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen szeretné kihasználni a jó indulatomat mert tudja milyen vagyok és mennyire szeretem.De valószínű tovább kell tudnom lépni.
2013. máj. 6. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:

ja a másik tönkre ment, azért jönne vissza,

ja és legközelebb is ezt megtenné? ugyan már, mielőtt bármit tett volna, használta volna az eszét, szóval vissza ne fogadd!! N

2013. máj. 6. 14:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a közreműködést és a válaszaitokat.

Sokat segítettetek és hálás vagyok nektek.És kívánok minden jót a hozzám hasonlóan járt és minden boldog kapcsolatban lévő embereknek.Legyetek szerencsések és nagyon boldogak.

Köszi

2013. máj. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!