Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e 2 hónap külön élés után újra kezdeni?
na a gyerek, az kis ember, nem hülye
mindent észrevesz és észlel kis kora óta, ha nem vagytok jóban, akkor nagyon kár, nézd Te tudod miért lépett le,
azért anya nem igen szokott csak így, én nem tudnám
mi volt az ok, amiért elment? ha azóta volt barátja, hát akkor nem igen szeretett már Téged,
én sokkal több évet éltem a férjemmel, egyedül vagyok agyerekkel, de sokkal jobb így
válaszom: NEM, nagyon sajnálom, inkább keresnél olyat, aki szeret és elfogad így, mert van ilyen N
ja a másik tönkre ment, azért jönne vissza,
ja és legközelebb is ezt megtenné? ugyan már, mielőtt bármit tett volna, használta volna az eszét, szóval vissza ne fogadd!! N
Köszönöm mindenkinek a közreműködést és a válaszaitokat.
Sokat segítettetek és hálás vagyok nektek.És kívánok minden jót a hozzám hasonlóan járt és minden boldog kapcsolatban lévő embereknek.Legyetek szerencsések és nagyon boldogak.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!