Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egy hónap után szakítottunk. Érdemes még "erőltetnem"?
Szia:)
Nem valszínű,hogy azt a választ írom,amit hallani akarsz...
Szerintem Te is tudod a választ,csak megerősítésre vágysz tudat alatt.Mert ugye mindíg ott a kérdés,hogy -mi lett volna,ha...-
Bocsi a nyers őszínteségért,de ez a fiú r
bocsi....tehát:
ez a fiú részéről,egy nagyon szánalmas hülye kifogás....a "Hattyú halálát"eljátszva szeretne szakítani!Ráadásul úgy,hogy elhiteti Veled,hogy ő nem rossz ember,csak szegény áldozat!!!Hagyd a francba,mert ebből barátság sem lesz.A bizalom pedig a legfontosabb,mindenféle kapcsolatban.Párkapcsolat,vagy barátság....tök mindegy!
Szval lépj tovább...és ne szomorkodj.
1.hozzászóló!
Azért szeintem ez egy elég durva és értelmetlen hazugság lenne szakítás gyanánt!
Jó persze lehet én vagyok Aliz Csodaországban,mert senkiben se a rosszat keresem,de azért ekkora blamát levágni,tök értelmetlenség lenne,szóval biztos hogy van valóságalapja a dolognak!
Abban viszont egyetértek,hogy erre neked semmi szükséged nincs.
Lehet lelketlenség,sok ember viszontagságban nő fel,éri épp elég trauma akár 18 éves korára is,de ha ezeket már ilyen fiatalon se tudja feldolgozni,ráadásul segítséget se képes kérni,vagy elfogadni annak ez csak tetéződni fog az élete során!
Ha nem akar ezekről beszélni veled,akkor nincs sok esélyed!
A kérdés az,hogy Te mennyire vagy erős és mennyire akarsz ebbe az egészbe belefolyni!Mert ha melléállsz,Ő elfogadja és megpróbálod partrahúzni és közben bedobod a törölközőt,akkor inkább jobb ha neki se állsz,mert többet ártassz,mint használsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!