Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat sex nélkül?

Figyelt kérdés
2hónapja vagyunk együtt,de nem jutottunk el odáig sem,h simogassuk egymást. Egyenlőre kezelések alatt áll,mert nem képes az együttlétre. Ezt nem rég vallotta be. A kezelések viszont lehet eltartanak még pár hónapig. Nekem ez igy elég rossz,és kellemetlen. Tul sok programot kitalál,h ne legyünk otthon kettesben,ne is legyen olyan szituáció,ami kellemetlen lehetne. Mit tennétek a helyemben?
2013. máj. 6. 16:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segitő szavakat. :) Eddig is próbáltam vele beszélni,megértem őt,és ő is engem. Csak kicsit nehéz.

És attól tartok ettől csak nehezebb lesz. Megpróbálok nem visszariadni az első gondnál :)

2013. máj. 6. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Jólteszed! Végülis a párkapcsolat arra való,hogy a társunk kitartson velünk,ha baj van akkor is! Necsak a jóban,sok sikert a gyógyuláshoz neki is! :)
2013. máj. 6. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
láttam már sok kapcsolatot, ami tönkrement a sex hiánya miatt. Vagy inkább azért, mert az intimitást a legtöbb férfi kerüli, akinek vannak szexuális problémái. Én nem építenék ki komoly kapcsit.
2013. máj. 7. 05:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen,ő is pont ilyen. Kerül mindent. Egy picit sem erzem magam vonzónak mellette. Talán et miatt is hajlok afelé,h még az elején vagyunk,addig zárjuk le. Pedig 2napja azt hittem kitartobb leszek.. :(
2013. máj. 8. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!