Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat nélkül mértnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat nélkül mértnem tudom építeni az életemet?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert az élet nem kirakó.
2013. márc. 16. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
hogyne tudnád építeni! én is tudom. nyilván könnyebb lenne máshogy, de megy az, csak csinálni kell. lustaság fél egészség, úgy látszik.
2013. márc. 16. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert valamiért élni kevesebb erőt ad, mint valakiért élni.

Nekem ez a tapasztalatom.

Sok erőt, és motivációt adhat, egy ideig, ha magadért teszel meg sok mindent, persze, de pár év után akár, elkezdi érezni az ember, hogy valamiért elfogyott a lendület.

Valakiért, egy szeretett személyért tenni, sokkal nagyobb, és hosszabb távú erőt adhat, mert a gondoskodás, az adni akarás, hatalmas hajtó erő.

2013. márc. 16. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nos én meg csak úgy tudom építeni. így legalább nem függők senkitől.
2013. márc. 16. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert kapcsolatfüggő vagy.

De sajnos amíg egyedül nem tudsz boldog lenni, mással sem leszel az.

2013. márc. 16. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd idovel megtanulod.Sok jobb igy, mintha valaki ott lenne melletted kolonckent.
2013. márc. 16. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos.Viszont ha van párom,akkor úgy érzem minden sikerül,nagyobb az akaraterőm és több célom is van.
2013. márc. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!