Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik párkapcsolat szex nélkül?
az első pár hónapban esetleg...
szerintem a szexuális élet hozzátartozik egy egészséges kapcsolathoz
ha viccnek szántad, jó
amúgy nem, mert ez is kell az élethez, nélküle megette a fen az egészet N
látezhet, de ugy mi értelme? Házasság nélkül is tudunk közös programokat szervezni...
pl most fel kellene egy új korlátot szerelnem a bejárati lépcsőhőz, mert elhasadt a fa...
tök jo program ketten is lehet csinálni.
Létezik egy ilyen kifejezés, hogy "fehér szerelem", állítólag ott a párok között minden meg van csak a szex nem.
Egyébként írd be a google-ba ezt a kifejezést, hátha többet megtudsz erről.
Tinédzserként, naná, hogy létezhet. FELNŐTT emberként már kevésbé.
No meg a járás és a párkapcsolat két különböző dolog.
Na, nekem is mindig azt mondta a párom édesanyja, hogy ő szűzen ment férjhez, bezzeg a mai lányok. Aha, 16 évesen szülői engedéllyel, aztán 20 évesen váltak 2 gyerekkel. Az mennyivel volt jobb? Na, meg az anyját is jól s..be kellett volna rúgni, hogy aláírta az engedélyt.
Én 29 évesen mentem férjhez, előtte 2 évig jártunk a férjemmel, 1 évig éltünk együtt. Soha nem kötnék olyannak házasságot, akiről nem tudom, hogy az ágyban működik-e.
Egyébként fiatal koromban én is így gondolkodtam, mint te. Pláne, hogy én is azt hallottam otthon, hogy szex csak házasság után. Persze én nem gondoltam komolyan, de nagyon szerelmesnek kellett lennem, hogy lefeküdjek valakivel.
Nem fogsz találni olyan férfit, aki ezt elfogadja, el fog hagyni.
Pont az első "szex"-től lesz párkapcsolat a járásból meg a randizásból.
Amúgy meg szex nélkül működik egy kapcsolat, de szeretkezés nélkül nem. a kettő nem 1 és ugynaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!