Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar még mindig, hogy másokkal lefeküdt?
sajnálom a dolgot.
ezen nem neked kéne őrlődnöd, hiszen nem te feküdtél le azokkal a lányokkal és nem is te hazudtál. ezt neki kéne valahogy jóvá tennie. elkövetett dolgokat, amiket ugyan megbánt, de a következményei attól még ott vannak, és azokat is neki kéne kezelni vhogy.
F
nekem ez nem tabu téma, ha kérdezte elmondtam, de ő nem is találkozott senkivel
viszont ilyet, hogy együtt vagytok szórakozni, na ez már zavaró, ez miért is jó?
a csaj miért is tett megjegyzéseket, talán ő akart még valamit? netán van még valami amit nem mondott el? N
Helló!
Azért zavar, mert a srác nem viselkedett korrektül, Neked meg van önbecsülésed. :)
Konkrétan hogy miért zavar:
1. Amíg nem találkoztál az illető csajokkal, addig ez elvont dolog volt, így a korábbi csajok valóságosak lettek.
2. Hazudott mint a vízfolyás.
3. Lefeküdt a csajokkal, akikkel továbbra is baráti kapcsolatot ápol, és Neked nem szólt róla, ha jól értem. A szex, meg utána a haverkodás egy dolog, de az hogy hagyja, hogy a jelenlegi barátnő tudatlanul "besétáljon az oroszlán barlangjába", az cinkes.
Csak azt tudom, hogy én mit tennék: Közvetlenül azután hogy kiderül, balhé lett volna, mert megalázó helyzetbe hozott. 2 hónappal később: Ha rendbe akarnám hozni a dolgot és ragaszkodom a pasihoz, akkor mielőbb, és minél gyorsabban (minél tárgyilagosabban, hiszti nélkül!) elmondanám neki, hogy nagyon gáz helyzetbe hozott és nem azzal, hogy korábban voltak csajai, hanem hogy sumákolt. Feltenném pl. a kérdést, hogy ha én tettem volna ezt vele, ő hogy reagált volna, hátha így leesik, hogy miért érint érzékenyen a dolog. Vagy hogy ő mit szólna, ha Te lógnál nonstop volt pasijaiddal. ;) Plusz el lehet mondani, hogy tolerálsz dolgokat, kivéve a hazugságot, féligazságokat, elhallgatást. Szerintem nem érdemes nagyon lelkizősre venni a figurát, ritka az olyan pasi aki ezt jól viseli. Esetleg meg lehet próbálni olyan irányba elvinni a dolgot, hogy valami módon "bizonyítson". Pl.: "A lányok közül le tudnál mondani egyiknek-másiknak a társaságáról, vagy ritkítani a találkozókat?" Én mondjuk nagyon rosszul viselném ha pasi a volt csajaival haverkodna.
De őszintén szólva meg kell mondjam, hogy az egész történet úgy gáz, ahogy van. Ha a kapcsolat elején többször a szemedbe hazudtak, akkor félő hogy ez tendencia.
Kívánom, hogy ne legyen igazam! ;)
Üdv
Tisztázzunk valamit!
Hogyan viselkedtél volna, ha elmondja, a korábbi kapcsolatait és azt is közli, hogy baráti viszonyban van az exeivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!