Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha valaki párkapcsolatban él és masztizik néha? Vagy ez már vminek a jele lenne?
Figyelt kérdés
kielégít a barátom de akkor is néha rám jön ez nagyon gáz?2009. szept. 29. 11:23
1/5 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz, csak "pazarlás". Abból a szempontból az, hogy amikor az ember magának csinálja (én is teszem, bevallom), akkor nem történik meg a párkapcsolatban pedig fontos adok-kapok interakció. Tehát ha van rá lehetőségem, akkor én a szexet részesítem előnyben, aztán jön a kölcsönös örömszerzés, és csak végül az ÖN-kielégítés.
Egyéb hátrányáról nem tudok...
2/5 anonim válasza:
Előfordulhat, eltér a szexuális igényetek.
Próbálj egy kicsit nyitni: lehet több szex is, ha ő benne van - de próbáljatok mást is - pl. összebújás szex nélkül, együtt fürdés, egyéb kellemes akciók.
3/5 A kérdező kommentje:
nem szoktam olyan sűrűn.
szoktunk ilyen összebújás együtt fürdés stb is csinálni.
2009. szept. 29. 11:46
4/5 anonim válasza:
abszolút normális. no para, élvezd:)
5/5 anonim válasza:
csinald ha jol esik...lehet a parod is csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!