Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így normális egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális egy párkapcsolatban? [többi lent]

Figyelt kérdés
Van egy fiú, már több mint egy éve ismerem látásból, de a szüleivel nagyon jóban vagyok. Egyszer találkoztunk egy rendezvényen, és hajnalba nyúlóan beszélgettünk egymás ölében. Később kiderült, hogy van barátnője, csak éppen össze voltak veszve, és azután az éjszaka után szakított is vele. Utána találkozgattunk, kavartunk, kerülgettük egymást, majd mikor elcsattant a csók, többet járt le, úgy is köszönt.. viszont mostanában eltűnt, netről is, mintha megszűnt volna létezni. egyesek a volt barátnőjével látták, mások cáfolták ezt. Mit tegyek?
2011. jún. 2. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet sok volt neki vagy túl gyors... Beijedt szerintem...

Ugyan én lány vagyok, de csináltam már ilyet... Csak úgy eltüntem a föld felszínéröl.. mert belementem egy olyan ismerkedésbe, amit csak azért tettem, hogy ne bántsam meg a másik félt..

2011. jún. 2. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán normális, keresd meg és beszéld meg ezt vele máshogy nem tudsz pontot tenni az ügy végére. Az hogy az exével látták lehet rosszindulatú megjegyzés is, ha nem akkor se biztos hogy megcsal téged, ne gondolj egyből a legrosszabbra! :)

Úgyhogy amilyen hamar csak tudod keresd meg és beszéljétek meg!

2011. jún. 2. 21:08
 3/11 A kérdező kommentje:
értem, de itt mindig ő kezdeményezett, megtanultam hogy ne a lány fusson a fiú után, így a tempót rá hagytam.. Az elején nem is volt semmi, csak ismerkedtünk mert nem akartam vakul belerohanni.. és most nem értem, hol lehet?! =/
2011. jún. 2. 21:09
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi 21:06! nem is szeretnék a legrosszabbra gondolni.. próbálom elnyomni a lehetőséget..
2011. jún. 2. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:
bocsi, 21:08! :$ :)
2011. jún. 2. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok megint. Lehet igaza van az elsőnek is viszont ez se jó, én magam is ilyen vagyok hogy úgy mond sok sunyi dolgot teszek csak ne bántsam meg a másikat, de ez nem jó én hibaként látom ezt magamban. Ha viszont tényleg ezt teszi akkor legalább figyel rád.
2011. jún. 2. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Nem is úgy értettem, hogy ez helyes... én azóta is bánom, hogy nem mondtam el neki öszintén, hogy nem érdekel.. Szóval ilyen lelépést ne csináljon senki szerintem... :/

2011. jún. 2. 21:15
 8/11 A kérdező kommentje:
értem.. nem tudom, így reménykedem benne, hogy másról van szó.. de már majdnem 1 hónapja nem láttam.. =/
2011. jún. 2. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj. Nem akart szerintem tőled semmi komolyat, csak mivel a barátnőjével sz.rban voltak, kellett valaki, aki felvidítja, elszórakoztatja. Az, hogy kivel van most, mi van vele ne érdekeljen, nem érdemli meg egy ilyen ember. :)
2011. jún. 2. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
egyik barátnőmmel pont ugyanez volt, és hónapokkal később tudta meg, hogy a srác visszament a régi barátnőjéhez, mert nem volt közös ismerősük aki elmondta volna, és a srácnak nem volt annyi gerince, hogy közölje vele ezt...
2011. jún. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!