Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még változhat? Fontos:/

Figyelt kérdés
Ma eljött hozzám a barátom. Már hosszú ideje nem láttuk egymást. És már kezdett hiányozni. Ráadásul ma meglepett, hogy nem szólt és úgy jött le. Viszont nem érzem, hogy szerelmes lennék belé. De Ő érezteti velem nagyon és most nem tudom, hogy mit csináljak??

2013. máj. 5. 22:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
"Elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban" - így a helyes,nem cseszegetésből,csak csúnya volt. amúgy nem mindig jó egy barátságot szerelemmel elrontani.4 év után összejöttem a legjobb barátommal,9 hónapig tartott,majd vége lett és azóta egy szót nem beszélünk egymáshoz.nagyon rossz elveszíteni egy nagyon jó barátot.....nem éri meg....
2013. máj. 5. 22:20
 12/16 A kérdező kommentje:
De ő nagyon szeret. Amùgy köszi, hogy kijavìtottál telefonròl nehéz ìrni. Èn nem tudom hogy mit is érzek.
2013. máj. 5. 22:24
 13/16 anonim ***** válasza:
tipikus eset: a fiú a csillagokat is lehozza, de a csajnak ez sem elég...
2013. máj. 5. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
találkozzatok többet, ha lehet, lassan itt a nyár, na ott el fog dőlni, mert Neked kell tisztáznod az érzelmeidet más nem tudja N
2013. máj. 5. 22:27
 15/16 anonim válasza:
Mennyi idő az a "hosszú ideje nem láttuk egymást" és miért nem találkoztatok olyan sokáig? Lehet, hogy nem vagy szerelmes bele, csak oda vagy érte vagy csak voltál .
2013. máj. 7. 17:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem elég hosszù idő a 3 hét. Amig nem láttam.
2013. máj. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!