Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még változhat? Fontos:/

Figyelt kérdés
Ma eljött hozzám a barátom. Már hosszú ideje nem láttuk egymást. És már kezdett hiányozni. Ráadásul ma meglepett, hogy nem szólt és úgy jött le. Viszont nem érzem, hogy szerelmes lennék belé. De Ő érezteti velem nagyon és most nem tudom, hogy mit csináljak??

2013. máj. 5. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
változhat
2013. máj. 5. 22:14
 2/16 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy szereted-e? A szerelem egyszer elmúlik.
2013. máj. 5. 22:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem szereted attól még lehet, hogy később változhat kérd meg tőle, hogy tartsatok egy kis szünetet, de járjatok el együtt valahova!
 4/16 anonim ***** válasza:
Most kivételesen túrosbuktát, mert azt is szeretem!
 5/16 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
 6/16 A kérdező kommentje:
Jò vele lenni, de nem tudom. Elbizonytalanodtam evvel kapcsolatban.
2013. máj. 5. 22:16
 7/16 A kérdező kommentje:
2 hònapja vagyunk együtt.
2013. máj. 5. 22:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak pillanatnyi állapot...bár nem tudom mióta vagytok együtt.

Én is éreztem már így...egy hónapig nem találkoztunk nagyon a volt barátommal, az idő alatt hiányzott, meg vártam, hogy láthassam, de mikor megtörtént, valahogy nem volt az igazi nagy nyakbaborulós történet.

Viszont ebben nagyban szerepet játszott az is, hogy így utólag belegondolva, én nem voltam szerelmes belé...fontos volt, tiszteltem, nagyon szerettem...de nem szerelemből.

2013. máj. 5. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
2 hónapnál nem elég néha hogy szerelmes legyél, főleg úgy hogy alig ismeritek még egymást és alig vagytok együtt.
2013. máj. 5. 22:18
 10/16 A kérdező kommentje:
2 hònapja kb. Vagyunk együtt
2013. máj. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!