Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk. Ha csak a kulso számítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ha csak a kulso számítana kit választanátok?

Figyelt kérdés

[link] .... barna haj, kék szem, model alkat.

[link] ...barna haj, zold szem, husosabb

2013. máj. 5. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elsőnek kedves stílusa lehet, másodikról süt a butaság.
2013. máj. 5. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Mind2 jó de ha választani kell akkor az első.
2013. máj. 5. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok..

mind 2 lánynak kb ugyan olyan az alakja!

egyáltalán nem husos a 2. lány!

2013. máj. 5. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő hasonló alkat, max a másodiknak van egy pici feneke ami csak jó, de az arcuk valahogy annyira nem.... egy sokkal ducibb szép arcú nőre inkább mondanám hogy szexi..... de nem tudom hogy te hol élsz hogy a második duci.....

A duci, 170 centihez kb 15-25 kiló felesleget jelent, (a több már közelít a kövérhez) nem 1-2-3-4 kilót..... és igen láttam már nagyon szép duci nőt is. Én szexinek is találom ha egy nő duci, de az arc az ami a legtöbb férfinek az első helyen van.......

2013. máj. 5. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

De gáz ez,ha nem vág szimpatikus pofát a képen ,akor már süt róla a butaság meg szemét aljadék stb... de jóféle előítéletek.

Nekem konkrétan egyik sem tetszik, de testre a második ezerszer jobb, nőiesebb. Az első túl vézna, olyan mint egy etióp zombi, akit lepnek a keselyűk. Pofára az első viszont jobb.

2013. máj. 5. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
1.
2013. máj. 5. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2013. máj. 5. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:
1.
2013. máj. 6. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!