Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan ennyire durván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire durván megváltoztak a párkapcsolati szokások?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap belefutottam egy kérdésbe, ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

és kicsit ledöbbentem....

Ugye adott a lány,akinek a párja biszex.

Oké semmi bajom a melegekkel,biszexekkel,de kapcsolatra soha.... mert ez azért durva!

A csaj gyereket tervez a biszex pasival,viszont a pasi a csaj mellett eljárkál más pasikkal szexelni...

Ez így normális kapcsolat?

Én vagyok maradi,és ez az új divat,mert olvastam ott olyan választ is,hogy családos apuka,a feleség tud a férje meleg ügyeiről,van egy állandó szexpartnere,aki szintén gyerekes,házas férfi,de szerinte ő egy kulturált ember,mert ez így a lehető legtermészetesebb dolog.....

Mi van?!

Ez természetes lenne?

Ezek az emberek normálisak.

Eddig sosem ítélkeztem,de kezdem érteni hogy sokan miért nézik le a bi/meleg embereket....

Ha nekem lenne egy párom,benyögné hogy ő bi,és szeretne mellettem más pasikkal lenni,szerintem ott egyből le is zárnám a kapcsolatot.

Érdekelnének a véleményeitek.

Ti mit gondoltok erről?

2013. máj. 5. 12:46
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Olvastad a linkelt kérdést?

Gyerekes,családos apuka,akinek felesége van,és gyereke,a gyerek keresztapjával homokzik titokban,amiről az asszony mit sem tud....kérdem én,mi ez ha nem undorítóan gusztustalan gerinctelenség.Szerintem ez relatív hogy minden egészséges gondolkodású embernél kivágja a biztosítékot....valami förtelem ez az egész,pedig én is toleráns ember vagyok,de nem idióta gondolkodással megáldott elmebeteg,aki szerint ez így teljesen oké.

Ha már mindenképp b.zulni akar valaki,akkor oké,éljen olyan párkapcsolatban,ahol a másik fél ezt tolerálja!

Ez magánügy,semmi köze senkihez,na de az álszent gerinctelen hazudozóktól mindig hányingerem lesz.....

2013. máj. 6. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Ha ezt a témát valaki művészi filmen feldolgozná, Oscar-díjat kaphatna... Ezek sztem olyan lelki-társadalmi-magán szférák, amiről kívülállók (mint mi) nem ítélkezhetünk. Álszentek? Nem igaz, csak a társadalmi konvenciók miatt érezzük így. Magam (hetero, de megértő) árnyaltabban látom a dolgokat. Nincs az az ember, akinek az életében ne volnának árnyak, foltok. S ha kívülállók vélekednek róla, tuti, hogy mindenki másképp ítélné mg. Járj a cipőjében, mielőtt ítélkeznél.

Legyünk már toleránsabbak a mások életét illetően. Jó, te, mi nem fogadjuk el, - de legalább annyi oka lehet nekik az ilyen életre, mint nekünk a magunkéra. S ha nekünk - nekik ez jó, nincs jogunk megpecsételni őket. Nyilvánosan nem okoznak botrányt, senkinek sem fáj --- hát akkor?! "Szem nem lát - szív nem fáj!"

2013. máj. 6. 13:15
 23/29 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdésben a nő, és a 11es válaszadó felesége is tud a biszexualitásról. Nem értem, hol van ebben az álszentség.
2013. máj. 6. 13:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

1. Nem vagyok utolsó - van nevem.

2. Nem mondd magad toleránsnak - nem vagy az.

3. Miért fáj neked, hogy más mit csinál? A te életed rendben van, a te lelkiismereted tiszta?

4. Ennyi gyűlölettel és indulattal embereket lehet ölni, amennyi benned van. Szerinted erre van szüksége a világnak? Ez a követendő minta a gyerekeknek?

2013. máj. 6. 14:02
 25/29 A kérdező kommentje:

ma 13:32

Igen,kiderült,mert a másik fél elmondta a feleségének,majd a

válaszoló szerint,ezért hülye is lett az őszinteség miatt,félt hogy elveszti a potya kolbászt :)

ez mi ha nem álszentség.....hülyének bélyegezni valakit,és inkább a hazugságot pártolni....ilyenek emberek engem ne szóljanak meg,mert kevesebbre tartom őket a semminél is....köszi

2013. máj. 6. 14:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Vannak érdek/látszatházasságok, amik részemről rendben vannak, ha kölcsönösek, egyik fél sem csapja be a másikat.
2013. máj. 6. 23:59
 27/29 anonim ***** válasza:
kinek mi. neked nem kötelező. meg senkinek. kinek mi fér bele. nekem biszex a barátom és nagyon jól megvagyunk. nem mondom hogy természetes meg tök normális, de nem érdekel ki mit gondol róla, amíg én jól érzem magam vele.
2013. máj. 7. 00:06
 28/29 anizotropikus ***** válasza:

Normális ember nem köt házasságot akkor ha tudja, hogy ő más!

Ezért nem nősültem meg mert milyen példát adnék át utódomnak?

2013. máj. 26. 16:55
 29/29 anonim ***** válasza:

A többnejüséget hamarabb elfogaják az emberek ,

miért?

Ott a nők elfogadják,hogy más is olyat kap ,mint ő.

Bár én nem tudnék a birtoklási vágyam miatt ilyen férfival élni,de én ELFOGADOM őket.

Miért jobb ha egy alkoholista családban nő fel a gyerek?

Miért jó ,ha verik a szülei?

Ezeket a kérdésekre mit tudtok mondani?Mér jobb ezeknek,van apa+anya de isznak..vernek..esetleg még a sex-re is kényszerítik?

Szóval nekik jobb.. ők nem sérülnek?

Egy kis gondolkodás ráférne még mindenkire!!!!

2013. jún. 7. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!