Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is ilyen világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ilyen világban élünk?

Figyelt kérdés

Sajnos annyira igaz ez a szám. Majdnem minden pasi ilyen. Ez van a nagy szabadságból... Modern világ! :(

http://www.youtube.com/watch?v=w8-yPAW2GYk

2013. máj. 5. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Á, BLR jobb számokat is tud ennél.
2013. máj. 5. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Mindenki a magafajtához vonzódik..ha egy srác ilyen lányokat talál meg mindig valószínűleg nem véletlen, náluk meg az oda vissza csalás meg átverés...egyik sem jobb a másiknál. Legyetek csak el azzal,hogy egymást szidjátok az értelmesebb réteget meg hagyjátok békén ;)
2013. máj. 5. 12:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem ilyen ez a modern szabad világ, és ettől ilyenek a fiúk, és ilyenek a lányok is... Pl. Itt szerintem ez a dal arról szól hogy egy csaj párt keres, és a pasi meg megsértődött mert nem csak vele randizik. Nagy szabadság következménye: Mindenki boldogtalan, a pasik bunkók, a lányok ribancok.
2013. máj. 5. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem véletlen ez a nickem, csaj oldalról is ugyanolyan gusztustalan az általánosítás.

Másodszor a szöveg elég ocsmány, nem értem az ilyen hogy nevezheti magát zenésznek. Inkább elolvastam, minthogy végigszenvedjem azt a 4percet, de így is elég borzasztó volt.

Mindkét oldalról vannak rossz pontok, de ez abszolút nem jelenti azt, hogy egyformán kell mindenkit kezelni.

Akinek nem terjed idáig az intelligenciája, az inkább vonuljon el a sarokba és bújócskázzon magával.

Miért nem vagytok képesek megérteni, hogy pár ri.banc miatt nem minden nő rib.anc?

Miért nem vagytok képesek megérteni, hogy pár szemétláda miatt nem minden pasi szemétláda?

Ja, hogy odáig már nem ér fel az értelmi szintetek...

2013. máj. 5. 12:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem minden nő ribanc, csak sokan, és nem minden pasi szemétláda csak sokan.... És stílusbeli különbségek lehetnek, és azt nem mondtam hogy nem lehetnek... De a lényeg az nyersen valahogy lehet ez is. Pl. szerintem egy magát érzékenynek tartó templomba járó nő lehet nagyobb ribanc, még ha nem is látszik, mint egy másik, aki a discoban rázza miniszoknyában...
2013. máj. 5. 12:43
 16/17 A kérdező kommentje:
És szerintem ez egy nagyon jó szám. Társadalom kritika...:)
2013. máj. 5. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ez egy nagyon szar szám...már bocs...

Ha már egy viszonylag jó számot akarsz a témában inkább talán a Beerseewalk - P*csa c. számát mondanám! ;)

2013. máj. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!