Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a szerető háborodik fel? Milyen világban élünk?
A férjemnek nemrég volt egy titkos kapcsolata,mivel egy kissé elhidegültünk egymástól.Kiderült hogy egy hétig kavart egy növel,le is feküdtek annak ellenére hogy a nö tudott rólam.Amikor kiderült,a férjem szakitott vele, én megkértem a nöt hogy többé ne zaklassa,még ö hivosgálta utána hogy ÉN zaklatom öt, még neki állt feljebb.Három nap után meg gyerekkel fenyegetözött,de kiderült hogy csak ezezl akarta megfogni, persze nem volt igaz.Amikor ezzel kapcsolatban is felhivtam még ö r*bancozoott le engem,még ö volt felháborodva.
Kérdem én milyen nö ez?(és nem egy van belőlük sajnos)Nemhogy lapitana de ő van felhaborodva,még nekem kell elnézést kérnem amiért védem és nem adom könnyen a párom?(megbeszéltük vele a dolgot, nagyon megbánta,nem akar több ilyet,egy rossz döntés volt csupán)
Szerintetek rosszul viselkedtem,még nekem van lelkiiseretfurdalásom szinte,nemhogy neki lenne!
Hogy lehet egy ilyen helyzetet kezelni, mit kellett volna tennem?
Jól döntöttem amikor felhivtam?Mit kellett volna tennem, hagyjam, türjek?
Segitsetek,adjatok tanácsot!!!
Engem is megcsaltak...de csak egyszer. Nagyon egyetertek az elottem szolokkal, hogy bizony nem a no, hanem a ferjed a hibas...bar be kell vallanom en is a nore voltam pipa anno...
Nallunk a no telefonalgatott aztan elbogte az exemnek, hogy lekurvaztam pedig o nem is az...tudod aki egy olyannal csal akirol tudja tartozik valakihez az bizony az. Egy szerencsetlen, maganyos pina.
Akarhogyis van, a fajdalom nem az ovek, hanem a tied. Ha ugy erezted jol magad es ettol megnyugodtal, hogy felhivtad, hat jol tetted. De en biztos nem nyugodnek meg attol, hogy a ferjed a "kenyelmet" valasztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!