Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet hidegülni egymástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet hidegülni egymástól egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
5 éve, hogy együtt leszünk és mostanában kicsit furán viselkedik a barátom. Ő Pesten tanul én meg itthon. Mindig lelkesen jött haza és jött hozzám. Most meg hazajött és nem is tudtam, hogy itthon van. Kicsit olyan nemtörődöm lett. nem megyünk igazán sehova együtt. Nem volt semmi vitánk vagy olyan, ami kiválthatta volna ezt. Abban biztos vagyok, hogy nincs 3. a dologban.
2013. máj. 5. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Megvalaszoltad a kerdesed nem hidegultetek el egymastol'' csaknem megyünk igazán sehova együtt.'' ezen kellene valtoztatni most szep ido van miert nem hivod el setalni?mozduljatok ki tobbet :)
2013. máj. 5. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Magas paciról lehet nagyon nagyot esni. Ez jut rólad eszembe.
2013. máj. 5. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok. Ez ellen neked is, és főleg neked is tenned kell. Különböző rendezvények, színház, strand, most Majálisok tömkelege a városokban. Tessék választani és vinni a barátnődet ide- oda.
2013. máj. 5. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as én vagyok a lány.

Én szívesen mennék, de ő annyira nem, pedig sose volt az az otthon ülős fajta. A haverokkal eljárkál, de velem nem.

2013. máj. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!