Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megalázó lenne megbocsájtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó lenne megbocsájtani?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk a barátommal 1,5 éve. Neki van lakása én lakok nála. Hazajött kicsit ittasabb állapotban és belém kötött minden apróság miatt. Szót szót követve közölte, hogy idő kell neki és költözzek el. Semmi jel nem volt rá, hogy rossz lenne számára a kapcsolatunk. Nem akartam éjszaka nekiállni pakolgatni, de én elmentem az egyik barátnőmhöz aludni. Egész éjjel hívogatott, majd másnap mikor visszamentem a cuccaimért egyfolytában bocsánatot kért és mondogatta, hogy mennyire megbánta és maradjak. A fele cuccomat hoztam el, mert kiborított, hogy ezek után marasztalni akar. Azóta folyton hívogat és sms-eket ír, hogy bocsássak meg neki. Nagyon szeretem őt, de félek, hogy ha megbocsájtok ugyanez megfog történni. Mit tennétek ilyen helyzetben? (ő 27 én 22)
2013. máj. 4. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rossz napja volt és részeg is volt... most komolyan ezen filózol?
2013. máj. 4. 18:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem iszik rendszeresen csak ha elmegy a haverokkal valahova, de ez nem zavar. Most se volt seggrészeg csak látszott rajta, hogy ivott. Nem a kapcsolatunkban felmerült apróságokba kötött vele, hanem pl abba, hogy elvasaltam és a vasalt ruhákat ott hagytam az ágyon, amik 10 percet hevertek ott és ilyenekbe. Vissza se beszéltem neki, hogy okot adjak arra, ami történt. Hazajött, letámadott ezekkel, majd közölte, hogy elege van a hülyeségeimből menjek el. Annyira értetlen és furcsa volt az egész.
2013. máj. 4. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!