Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó, ha az exetek letilt facebookon?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 15:36
2/9 anonim válasza:
nem megalázó,csak szerintem gyerekes.
értem én,hogy nem akarja látni a szakítás után,kivel vagy,vagy mit siránkozol, de lehet leiratkozni valakiről, nem látod miket ír, mégis az ismerősöd marad.
nem értem ezt a nagyon infantilis viselkedést.
4/9 anonim válasza:
Nem, épp lész@rom h ki mit csinál facebokon, nem ebből áll az élet.
5/9 anonim válasza:
nem, mert lehet hogy csak úgy tud túllépni rajtad.
engem is letiltott az egyik, majd fél év múlva, mikor már semmit sem érzett, visszavett.
én megértettem
6/9 anonim válasza:
együtt voltunk sem volt bejelölve, nem érdekel N
7/9 A kérdező kommentje:
ő dobott engem, aztán letiltott, így sem megalázó?
2013. febr. 19. 15:49
8/9 anonim válasza:
Inkább az lenne megalázó, hogy kiderült, ilyen gyerekes alakra pazaroltam az időmet.
9/9 anonim válasza:
Gondolom zaklattad, ezért tiltott... valami oka csak volt rá. Pont egy barátnőm dobta a fiúját aki nagyon durván elkezdte zaklatni, majd a csaj tiltotta is... persze telón is zaklatja tovább -.- Nálatok nem ugyanez a helyzet? Mert akkor még szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!