Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztalt lányok akik biszex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt lányok akik biszex fiúval élnek párkapcsolatban/komolyabb kapcsolatban később pl. házasság után mennyire vagytok elfogadóak, hogy a párotok fiúkkal is akar szexelni/szexel?

Figyelt kérdés

A barátom biszex. Nagyon szeretem, és már több mint 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretnék gyereket és ő is.

A problémám az, hogy még mindig van fiúval szexuális kapcsolata, és nem tudom, hogy a későbbiekben ez milyen hatással lesz a családi életünkre.

Ha valaki hasonló helyzetben van, légyszi írjon!

2013. máj. 4. 10:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát utolsó szerintem ehhez egyáltalán nem kell felnőttnek lenni....én nem tudnám elviselni,hogy a párom más férfiakhoz jár,még ha érzelem mentes szex kapcsolatra is,én többe becsülöm magamat,mint hogy önként vállaljam ,hogy a párom másokkal is érintkezik szexuálisan,legyen az nő,férfi,törpe,ló,kutya,tök mindegy....
2013. máj. 8. 15:41
 22/25 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elfeledkeztem a kiírt kérdésemről:

Hány évesek vagytok? Ő 25, én 28, a fiú 22

Volt-e a barátodnak más barátja is? nem, csak ez a 22 éves

Mondta-e hogy miért jár hozzá és mit csinálnak (mire van igénye)? amit én nem tudok megadni: mélytorok, anál, de vágyik rá, hogy vele is legyen

Egyébként köztetek rendben van-e a szex és egyebek? igen, soha senkivel nem éreztem még magam ilyen jól az ágyban, és egyébként is

Tud-e valaki más is a leendő férjed kalandjáról? nem tud, csak én és a fiúja

Zavar-e téged ez a dolog? igen zavar, de tudom, hogy szüksége van arra hogy fiúzzon, heti egyszer elviselem (az előző válaszban félreérthetően írtam, kb. heti 1-2 x vannak együtt).

2013. máj. 20. 16:26
 23/25 anonim válasza:
76%
Én a biszexualitásra úgy tekintek, mint egy átmenetre, aminek a végén nem lesz ez is meg az is, hanem EGY dolog lesz. Tehát úgy gondolom, hogy a biszexualitás azért van, mert még nem tudta teljesen eldönteni az egyén, hogy melyik nemhez is vonzódik valójában, így elég necces dolog belemenni a gyerekvállalásba, ugyanis, ha felmerült az egyénben az a gondolat, hogy a férfiakhoz is vonzódik, akkor valószínűleg homoszexuális, csak tudat alatt próbálja elnyomni a dolgot, megfelelni a társadalomnak azzal, hogy ő a nőket (is) szereti, akivel fenn lehet tartani az "egészséges és elfogadott" látszatot. Ismerek embereket, akik ugyan ebbe szaladtak bele, azzal a különbséggel, hogy az ő párjuk nem közölte velük, hogy ez a helyzet, hanem később 30-40-50 éves korukra, amikor már a munkahelyükön is úgy ismerték őket, hogy a tökéletes családdal és anyagi háttérrel rendelkező szerető családapa(tehát már nem volt cél az elhelyezkedéshez szükséges pozitív családi háttér mutatása), egyszer csak rádöbbentek, hogy "Mi a francot keresek én itt egy nő mellett, 2 gyerekkel, amikor nekem férfi kell?" Ha nem akarsz egyedülálló anyává válni, szerintem még várj egy kicsit, míg a párod eldönti, hogy kihez is vonzódik igazán. Persze remélem nem nekem lesz igazam és sok sikert! :)
2013. máj. 31. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna, szerintem beszallnek, vagy megneznem... 29/N
2013. aug. 25. 12:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Na mi lett kerdezo, hozzamentel?
2024. febr. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!