Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt lányok akik biszex fiúval élnek párkapcsolatban/komolyabb kapcsolatban később pl. házasság után mennyire vagytok elfogadóak, hogy a párotok fiúkkal is akar szexelni/szexel?
A barátom biszex. Nagyon szeretem, és már több mint 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretnék gyereket és ő is.
A problémám az, hogy még mindig van fiúval szexuális kapcsolata, és nem tudom, hogy a későbbiekben ez milyen hatással lesz a családi életünkre.
Ha valaki hasonló helyzetben van, légyszi írjon!
Bocsánat, elfeledkeztem a kiírt kérdésemről:
Hány évesek vagytok? Ő 25, én 28, a fiú 22
Volt-e a barátodnak más barátja is? nem, csak ez a 22 éves
Mondta-e hogy miért jár hozzá és mit csinálnak (mire van igénye)? amit én nem tudok megadni: mélytorok, anál, de vágyik rá, hogy vele is legyen
Egyébként köztetek rendben van-e a szex és egyebek? igen, soha senkivel nem éreztem még magam ilyen jól az ágyban, és egyébként is
Tud-e valaki más is a leendő férjed kalandjáról? nem tud, csak én és a fiúja
Zavar-e téged ez a dolog? igen zavar, de tudom, hogy szüksége van arra hogy fiúzzon, heti egyszer elviselem (az előző válaszban félreérthetően írtam, kb. heti 1-2 x vannak együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!