Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megváltozni? Lent.
Az utóbbi időszakban elég hisztis vagyok, hamar felkapom a vizet, türelmetlen vagyok és emiatt megsűrűsödtek a veszekedések is, a hangulatom is képes hamar megváltozni. 3 és fél éve vagyunk együtt, az elmúlt kb. fél-1 éve vannak ezek a dolgok.
Ezeket annak tudom be, hogy lakást újítunk, emiatt tolódik az esküvő is (1 évet).
Próbálok megváltozni, de nagyon nehéz, milyen tanácsot tudnátok adni, akik már voltak vagy ebben a helyzetben vannak most?
Valahova menjetek el kettesben 1-2 napra és szusszanjatok egyet. És úgy menjetek, hogy nem hullafáradtan és idegesen indultok, hanem előtte is van egy kis nyugalom és pihenés.
Jó dolog az újdonáns lakás, meg az esküvő, de ha ezek miatt nem tudtok egymásnak örülni, akkor hiába minden.
De valószínűleg már az is sokat segítene, ha lenne olyan estétek, amikor mindketten idejében hazaértek, gyorsan megcsináljátok, amit muszáj, aztán korán lefekszetek és csak olvasgattok egymás mellett, időnként megcirógatjátok a másikat, aztán korán elalszotok. Lehetőleg pénteken legyen ez, mert akkor van rá sansz, hogyha másnap reggelre kialudjátok magatokat, esetleg egy feszültségoldó reggeli szex is jöhet. Aztán közös reggeli, stb.
Lényeg, hogy kicsit ne kattogj a ToDo-listen. Tudom, hogy nőként folyton azon jár az agyad, hogy miben vagy elmaradva, mit mikor kell megcsinálni, stb, de kicsit állj le és lásd meg azt, hogy miért is vagytok együtt! Hogy igazából a pasidat te szereted és nyilván nem ok nélkül. Adj magadnak egy kis időt, hogy csak elmélázz rajta, hogy milyen jó kis pasi és emellett a saját jogodon is kicsit csak bambulj ki a fejedből különösebb cél nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!