Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy kérés egy rendes, hazugságoktól, sértődésektől mentes kapcsolat?
Nos, én egy 25 éves nő vagyok. Augusztusban kötöttem házaságot. Előtte 2.5 évig együtt éltünk a szüleimnél. Minden rendben volt. De kibuknak a kisebb-nagybb hazugságai, ha beszélni szeretnék róla vele, teljesen higgadtan, nem kiabálva és pattógósan, akkor rákezdi a kiabálást, és még ő van megsértődva.
Úgy érzem elegem van.. Nem értem miért kell ezt tennie.. Tudja, hogy mindenben számíthat rám, és szüleimre.
Gondtalanul élhetnénk. Kaptam még 11 éves koromban egy házat, mikor összeházasodtunk, anyumék teljsen berendezték, azt választottunk bele, eg bizonyos kereten belül, amit szerettünk volna.
És ő meg ilyen.... ? De miért?
Miért nem őszinte?
Most úgy érzem, lassan vége a házasságomnak..

sajnos van ilyen:(
Saját tapasztalatból mondom én is...ha valami hazugságra rá jössz és kérdőre vonod vagy akarsz róla beszélni akkor te vagy a hibás.
velem is ez van:(

Én a hibáimról tudok beszélni.
De ekkorát én soha nem tudnék hazudni... Főként annak nem, akivel együtt élek.
Nos, csak, hogy értsétek...
nem ilyen pitiáner megcsalásos szituációrol van szó.. Bár van akinek már az is elég súlyos....
(Remélem érzitek a súlyát...)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!