Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom. Legszívesebben könyörögnék neki, sírnék, hisztiznék hogy visszafogadjon. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már kerestem hogy beszéljük meg a dolgot és ne hagyjon el, de nem válaszol. Sehol sem válaszol vissza. Már felhívnám vezetékesen és sírva könyörögnék neki, vagy hisztizve vagy nem is tudom...Csak könyörögnék, könyörögnék...Hogyan érhetném el hogy visszafogadjon?2013. máj. 3. 19:15
11/19 anonim válasza:
Minden oknak van egy okozója, nyilván meg volt rá az oka hogy nem akart látni, valaminek történnie kellett.
De ne könyörögj, ne hisztizz, mert azzal csak azt éred el hogy Te leszel a vicc forrása a haverjaival, egy egy buliban, ezt gondolom Te sem szeretnéd!?
12/19 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! Nyilvánvaló, hogy nem szeret téged.
13/19 anonim válasza:
akkor ő nem is volt szerelmes beléd, sajnos ez van
nem volt Rád kíváncsi, simán nem szeret v. más oka is volt,
lépjél túl rajta N
14/19 anonim válasza:
Egy nő sosem csinálja ezt mint te, még akkor sem ha belehal.Egy erőszakos hisztérika vagy semmi több.
15/19 anonim válasza:
"Xenophilius válasza:
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld." Így van Joda mesterre hallgatni kell! :)
16/19 anonim válasza:
Ha azt mondta,hogy nem kíváncsi rád,akkor mi a fenéért tepersz utána?Maradjon már önbecsülésed...Szégyen.
17/19 anonim válasza:
biztos marha fontos vagy neki..
18/19 anonim válasza:
Ugyanigy jártam pár hónapja...ilyenkor a kevesebb néha több. A könyörgéssel csak még távolabbra taszitod. De ha irnál neki egy szép nyugodt és belenyugvó okos búcsúlevelet akkor sokkal több sikert érnél el. Én ezt csináltam anno és sikerült közelebb kerülnünk egymáshoz. Nem vett vissza de legalább újra szóba állt velem. Ilyenkor vissza kell venni a tempóból és hagyni menni. A távolság ereje csodákra képes. Had jöjjön rá mennyire fogsz hiányozni neki! Bár inkább csak azokat hozza össze újra akiknél még vannak érzések. De sosem lehet tudni, más esélyed nemigen van ezért megér egy próbát. Ráadásul nem kell hozzá semmi, csak amit amugy is meg kéne tenned. Megszakitani vele minden kapcsolatot egy ideig. Ha nem keres meg akkor örökre. Akkor ő már lezárta. Ha megkeres még lehet esélyed. De sajnos azt kell mondjam ha veled azért szakitott mert már nem szeret, akkor nemigen fog visszajönni mert nincs miért ez esetben sajnos nem tehetsz mást mint elfogadod a döntését és elengeded. Mutasd meg neki, hogy erős vagy és igazán szereted mert el tudod engedni.
19/19 anonim válasza:
Ha könyörögsz csak annál rosszabb.Várjad amíg keres,ha nem keres nem is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!