Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi legyen? Valaki segítsen!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy 2 hete voltam kirándulni az osztálytársaimmal.Ott jobban megismertük egymást,meg ilyenek,és az egyik fiúval nagyon jól elvoltam.Többen,barátokkal leültünk beszélgetni,mindig a társaságomat kereste,folyton leült mellém,és minden ami kell.De az a porbléma,hogy kapcsolatban élek elég hosszú ideje,szeretem is a páromat,de ez a fiú egy kicsit elbizonytalanított...az iskolában is ugyanezt teszi,de nem annyira feltűnően,mint a kirándulás alkalmával,és én is kezdem egyre inkább megkedvelni...ha nincs a közelemben(nem feltétlenül kell hogy rajtam lógjon),már keresem a szememmel...ugyanakkor a barátomat nagyon szeretem,de mégis "kell" ennek a másik fiúnak a társasága is.Mit kéne tennem?Örülnék,ha valaki tudna valami tanácsot adni.Köszönöm!
2009. szept. 28. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
vonz az újdonság, és lehet hogy a barátod nem fordít kellő figyelmet rád mostanában. ez miatt nem hiszem h bizonytalannak kéne lenned a kapcsolatod miatt.
2009. szept. 28. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy igazad van.Illetve remélem!

köszönöm a gyors választ.:)

2009. szept. 28. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:
szeretném még hozzáfűzni,hogy ma a bizonyos 2. fiú leült mellém,és elkezdett lágyan simogatni,és nagyon jól esett..emiatt is kezdtem kicsit félni,hogy már nem szeretem kellően a barátomat,de nagyon remélem,hogy az első válaszolónak van igaza! :)
2009. szept. 28. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem vonz az "ismeretlen". És igen ahogy az előző válaszadó is megírta lehet hogy nem figyel rád kelőképpen a barátod!
2009. szept. 28. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!