Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek a barátomnak? Nem szeretném túllihegni a dolgot, de jó lenne, ha érezné, hogy számíthat rám.
Ő az első barátom, így nem igazán tudom, mit tegyek. Nehéz időszakot él most, mert a munkahelyén nagyon sok stressz éri, nagyon sokat kell dolgoznia, van, amikor a 8 óra helyett 12 órákat húz le úgy, hogy sokszor még enni sincs ideje. Ráadásul most fog érettségizni, emiatt is idegeskedik szerintem, bár nem mondja.
Nagyon elege van mindenből, senkihez nincs türelme. Olyan érzésem van, mintha engem sem akarna látni.
Én meg úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretnék neki segíteni, támogatni, hogy érezze, fontos nekem. De nem akarom ráerőltetni magamat, mert az sem jó.
Segítsetek nekem kérlek, mit csináljak? Hogy segítsek neki? Hogy biztosítsam a támogatásomról?
18/L
Köszönöm a válaszokat!
Délutánig kitalálok valamit, remélem ma már jobb napja van! Egyébként nem lakunk együtt, szóval a masszírozás nem megoldható, bár tény, hogy nagyon jó ötlet. A későbbiekben biztos, hogy bevetem majd!
Nem attól fogja érezni, hogy számíthat rád, hogy ezt elmondod neki. A tetteidből fogja látni.
Nem kell mindig, mindent kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!