Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek lassan 25 éves barátomnak?
A barátom hónap végén ünnepli a névnapját,1 éve vagyunk.együtt,de nincs ötletemmit kéne neki venni/készíteni.ajándékként. ilyenhogy kép keretben,kulcstartó,közös képes párna+üveggömb nem jöhet szóba
Ékszert(nyaklánc,karkötö) nem igazan hord.
Mit csinaltathatnék,vehetnék,készíthetnék neki,ami aranyos,de nem nagyzoló ajándék.
Szereti a sportokat,ömaga is sportember.
Remélem.jó helyre írtam.
A segítséget elöre is köszönöm!
Lehetöleg a vicceskedni.próbáló kommentelök kíméljenek.
Sajnállak,ha neked szükséged van ilyenekre,a barátomnak nem igazán;)
Én most a 19 éves páromnak névnapjára egy flaskát adtam, ázsia centerbe vettem, így néz ki ( [link] csak ezüst a színe, nem arany és a műbőrbe valami sasmadár vagy sólyom vagy mi van belevésve. A tetejéhez pedig két fém felesespohár van erősítve :) Bárkinek megmutatta, el voltak ájulva tőle, még anyukájának is nagyon elnyerte a tetszését. Másnap elvitte suliba, hogy koccinthassanak a barátaival. Én ajánlom, ha néha-néha szeret inni. Ha sportember akkor pedig le kellett volna írnod, hogy mit sportol, azzal is könnyebb lenne kitalálni. Csokival talán nem lőhetsz mellé, ha cigizik akkor valami szép igényes újratölthető fém öngyújtót valami érdekes karcolattal. Szerencsére az én párom nem cigizik, de ha cigizne akkor ezt az ajándékötletet már biztos ellőttem volna. Csináltattam már neki pólót a kedvenc együtteséről, elhívtam étterembe (nem drágába), varrtam már neki R2D2 bábút (szereti a star warst), egyszer megvettem egy kiscicával, nem mellékesen az ingyen volt, mert kölyökcicát bárhonnan be lehet fogadni, azok mindig születnek, neki pedig ez volt a vágya :) De kevesebb gondot igénylő kisállatot is lehet választani (macska ugyebár felugrik az asztalra, mászkál ahova csak akar, de mondjuk egy degut elég este kiengedni a ketrecből egy fél órára, nem fog beleugrálni az aznapi vacsorába)
Remélem valamit segítettem, de igazából 1 év után már lehetne tudni valami személyes ajándékötletet :) Én sose ilyen sablonosat vesszek neki, mint amit annak adnál akit nem ismersz (kulcstartó, párna meg amiket említettél fent) Ha márciusba megemlíti, hogy mit szeretne, akkor lehet novemberbe azt kapja majd a szülinapjára. Pl a kedvenc könyvei, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!