Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Párkapcsolatban élek, de beleszerettem egy másik férfiba.

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 07:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Járt utat a járatlanért el ne hagyj!
2013. máj. 3. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben,és rájöttem,hogy csak fellángolás volt,a kíváncsiság hajtott.Amint egyedül lettem,a harmadik szereplő teljesen más volt,mint addig.Tehát nem olyan,mint amilyennek gondoltam.Ezt nagyon meg kell gondolni,hogy kit válasszon az ember.Persze lehet nálatok másképpen van.Meggondolandó,hogy kit hagysz el kiért,mit áldozol fel egy teljesen másik ember miatt.
2013. máj. 3. 09:38
 13/17 A kérdező kommentje:

A jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt. Nagyon keveset vagyunk együtt, nem is törődünk egymással, beszélgetni sem nagyon szoktunk.Hétvégén is dolgozik egész nap,és hétköznap is,elmegy reggel 5-kor és este 8 körül ér haza,akkor zuhanyzik,vacsizik,nézi a tv-t,és alszik. Szex régen több volt,most viszont havonta 1-2.Fiatalok vagyunk,én 24 éves ő 27.

Én ennél többre vágyom és szerintem minden nő többre vágyna.

2013. máj. 3. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen embernek nem is kell kapcsolat. Minek, csak a munkára van ideje...
2013. máj. 3. 12:04
 15/17 anonim válasza:
Hát igen "járt utat a járatlanért" , de ha ez a járt út nem olyan amilyet szeretnél , akkor ...... . Hát az én véleményem mint egy 26 éves lányé erről az , ha te beleszerettél, és ő is szeret téged , mert azt irtad szeret, gondolom ezt bízonyította is neked, és mind1 h mennyi ideje vagy együtt a jelenlegi pároddal , de ha tényleg ő lenne az életed párja , akkor se tudnál soha senkibe bele szeretni , nem tudom mióta szeretitek már egymást , meg milyen az a másik férfi , de ha elég bízonyitékot ad róla h szeret,törődik veled, és úgy érzed h ő "lenne talán az igazi" , én a helyedben közölném a párommal h neked nem erre van szükséged, ennek így úgy mond nincs értelme, neked többre van szükséged amit tőle nem kapsz meg, és azt a korszakot le zárni és el kezdeni egy másikat fejezetett az életedben ! Persze te tudod igazán h mit is érzel! De ha már 7 év után másba vagy szerelmes, akkor véleményem szerint a ti kapcsolatotok így meg föleg h nem is nagyon törödik veled , csak idő kérdése h befejeződjön! És az idő pedig telik , és ugy mond nem boldogan éled az életed! Mindenkinek a döntés a saját kezében van a maga élete felett, arról h kivel , hol stb .... ! Nah meg hát tudom , az én párom is sokat dolgozik egyedül vasárnap nem nagyon , de ő akkor is mikor 7 kor este haza jön , nagyon sokat törödik velem , romantikázunk, na meg szex havi 1-2 ???? megérteném ha 50 évesek lennétek , mi van veletek ? Te nem kívánod őt ? Vagy ő nem téged ? Jó a szex nem minden de én nem tudnám csak havi 1-2 x .... ! Szóval tudom rossz ez így neked, neked is , a másik férfinak is , és a jelenlegi párodnak is ! Szerintem mihamarbb el kellene döntened h mit is akarsz , mert igazán csak azután jöhetne helyre az életed! De ezt neked kell tudni , te érzel , te tudod igazán h mit is akarsz ! Üdv. Mónika
2013. máj. 3. 14:06
 16/17 anonim ***** válasza:

főleg 14-esnek.

és kedves kérdező te dolgozol? mert lehet ő azert gurizik hogy neked/bektek mindenetek legyen. ebbe belegondoltal? lehet te nem faradsz el a semmittevesbe es meg van erod kettyinteni, de aki hajnal 5tol ete 8-ig melozik mar attol is boldog ha kedves vagy vele es hozzabujsz ..gondold magad a helyzetebe..

2014. máj. 2. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
hasonló helyzetben voltam. a másodikat választottam. és jól tettem :)
2014. jún. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!