Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Párkapcsolatban élek, de beleszerettem egy másik férfiba.
A jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt. Nagyon keveset vagyunk együtt, nem is törődünk egymással, beszélgetni sem nagyon szoktunk.Hétvégén is dolgozik egész nap,és hétköznap is,elmegy reggel 5-kor és este 8 körül ér haza,akkor zuhanyzik,vacsizik,nézi a tv-t,és alszik. Szex régen több volt,most viszont havonta 1-2.Fiatalok vagyunk,én 24 éves ő 27.
Én ennél többre vágyom és szerintem minden nő többre vágyna.
főleg 14-esnek.
és kedves kérdező te dolgozol? mert lehet ő azert gurizik hogy neked/bektek mindenetek legyen. ebbe belegondoltal? lehet te nem faradsz el a semmittevesbe es meg van erod kettyinteni, de aki hajnal 5tol ete 8-ig melozik mar attol is boldog ha kedves vagy vele es hozzabujsz ..gondold magad a helyzetebe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!