Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Maradnatok hosszú távon egy ilyen férfi mellett?
Több mint 3 éve ismerjük egymást. A helyzet hogy az anyja mellett nem lehet labdába rúgni. egyutt is laknak. Úgy érzem én mindig csak 2. Lehetek a történetben. Már több szunetunk is volt mert nem éreztem magam biztonságba ebbe a kapcsolatba. Most épp újra osszejottunk de már most elojottek a régi gondok.
24 vagyok, ő 43.
Így elsőre úgy tűnhet h hülye vagyok de ennyi ev alatt beragadtam ebbe.
Ti maradnak egy ilyen férfival? Amúgy mikor jól vagyunk akkor kedves, figyelmes velem.
12. Választhatsz! Elhagyod és keresel olyat, akivel közös jövőt tudsz építeni, aki veled akar élni, nem az anyjával. Vagy vele maradsz és elviseled, hogy második leszel mindig.
Én sajnos nem hagytam el időben egy ilyen pasit, mert szerettem. Azóta is bánom, annyi időt elpazaroltam rá az életemből. De ez én vagyok. Te úgy döntesz, ahogy te látod jónak.
A két lehetőség adott, lehet választani.
Én össze se jöttem volna vele! Anyuci pici fiából sohasem lesz önálló férfi. Tényleg azt akarod, hogy mindent az anyja mondjon meg? Arról már nem is beszélve, hogy az apád lehetne... Nekem is volt sokkal idősebb barátom, össze is költöztem vele és meg is bántam. Egy idősebb ember már nem változik és nem alkalmazkodik.
Szóval szerintem mielőbb szakíts vele és keress egy igazi, hozzád illő férfit! 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!