Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti levetkőznétek nudista strandon, külföldön?
Figyelt kérdés
Mármint nekem a barátom nudista és azt akarja, h próbáljam ki én is, de nekem ehhez még erőt kell gyűjtenem úgy érzem. Ti belemennétek?2013. máj. 2. 18:03
2/10 anonim válasza:
Talán idővel, de jelenleg nem. Nem tudom neked milyen a helyzeted.
Olvass erről a neten. Igazából nincs benne semmi, nem bámulják egymást a strandon, nekik ez természetes. Szóval félnivalód nem hiszem, hogy lenne, csak nyilván le kell vetkőznöd a gátlásaidat (szó szerint :D).
3/10 anonim válasza:
Vetkőzne le az apja f.sza. Ha pinát akarok látni, akkor ott a barátnőm.
4/10 anonim válasza:
Mivel nudista strandra menni ruhában nem kicsit pofátlanság. Vagy nem mész vagy vetkőzz.
5/10 anonim válasza:
Én a helyedben még egy felcsatolható műpéniszt is fölvennék, hogy azért mégis csak kellően "fölöltözzek".
7/10 anonim válasza:
Én eleve nem mennék nudista strandra.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ettől megjött az önbizalma!
2013. máj. 2. 18:22
10/10 anonim válasza:
Ha elmész ilyen helyre, ne izgulj. Ez egy természetes dolog. Ha meglátod a nagymamát az unokájával, majd rájössz, hogy ez egyáltalán nem a "pi-a nézegetésröl, kukkolásrol, szol. Ezt csak olyanok gondolják, akik csak a fantáziájukat járatták. Nem kell eröt gyüjtened! Természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!