Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Levetkőznétek neki kamerában, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levetkőznétek neki kamerában, ha?

Figyelt kérdés
Ha már elég régóta ismernétek egymást, de csak neten keresztül? Tehát személyes találkozás még nem volt.
2012. máj. 7. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2012. máj. 7. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Ha igen, miért?

Ha nem, miért nem?

2012. máj. 7. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert idegen. Ennél kell több magyarázat?
2012. máj. 7. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ha szakítanátok valamikor valamiért, és bosszúálló, vagy kellemetlenkedő ember, akkor a későbbiekben vissza tud vele élni....
2012. máj. 7. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Örülnél, ha felvenné videófelvevővel, és utána feltöltené valahova?:)
2012. máj. 7. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
nem. lehet a haverjai meg ott csücsülnek mellette, bár te nem látod a kameraképben. és ők is végignéznék...
2012. máj. 7. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:
És fehérneműre?
2012. máj. 7. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én hülye voltam mert röviddel azután hogy kimondtuk hogy párkapcsolatot kezdünk(valóságban) pár nap múlva már benne is lettem volna hogy meztelenül láthasson,de a lány csak viccből írta hogy küldjek képet,na mindegy nem sült el rosszul,ennyiből rendes lányt fogtam ki.Kérdező ha férfi volt aki kérte nehogy megtedd,közülük gyakrabban tesznek erkölcstelen dolgot ha esetleg haraggal váltok el.
2012. máj. 7. 20:33
 9/9 Dottorre ***** válasza:
SZemélyes tali előtt biztos nem, max akkor, ha mindketten levetkőztök meztelenre, és a biztonság kedvéért csinálnék róla is 1-2 screenshotot, hogy ha később netán fenn találnád magad, vissza tudj vágni!
2012. máj. 8. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!