Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nős pasi, akivel összejöttünk féléve. Szó nélkül eltűnt hirtelen, miért?
Nem értem, hiszen semmi nem utalt rá, hogy valami gondja van. Úgy váltunk el hogy azt mondta "szeretlek". Azóta nem ad életjelt magáról, ha felhívom, nem veszi fel, üzenetre, levélre nem válaszol.
Lebukott?
Vagy mi lehet az oka?
Ha meg már nem akar velem lenni, akkor miért nem mondja meg őszintén? Mire jó ez?
Azt mondta, hogy majdnem lebukott. Kivett pár nap szabadságot, szóval a felesége ott lóg rajta állandó jelleggel. Nem tud mit kitalálni, mindenhova megy utána... :(
De jövő héten találkozunk, akkor remélem már jobban meg tudjuk ezt oldani!
Nem, nem érem be ennyivel, de mivel még fiatal vagyok, ráérek. Úgysem férjnek kell. Egyrészről.
Másrészről pedig...ez most egy rázósabb időszak, kicsit kivárok, hogy lesz még esetleg pár jó kör vele, vagy lapát.
Most ennyit tudok tenni.
Nekem meg mindig megvan a dragam... 2012 oktober vege ota. :)
Viszont nem lesz belole semmi komoly, pedig mar nagyon szeretem - a lilea kod nelkul is - de na... ez van.
Randizom kozben, de komolyan ilyen gyokerekkel sose gondoltam volna, hogy talalkozom... :'( hihetetlen milyen alakok vannak... sirni tudnek, ha arra gondolok, hogy ilyenekkel talalkozom, kozben meg itt van ez a ferfi, aki nekem tokeletes... es van mellette egy feleseg aki nem becsuli...
"szeretlek"
A pasik gyávák felválalni a döntéseiket
Szeretői státusz számomra egy hullám vasút, szó szerint. Néha jó, de már több a rossz benne. A "gyökér", meg nagyon szerethetik az asszonykát, de engem is. Ha-ha...
Sajna még mi "másodikok" mentegetjük, h jaj szegény figyeli az asszony. Pedig igazán eshetnének a két szék közé egyszer ők is.
Én már közben dobtam. Elegem lett.
De találtam egy független férfit, akivel minden nagyon jó! Szeretjük egymást és pár hét múlva fogunk összeköltözni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!