Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nős pasi, akivel összejöttünk féléve. Szó nélkül eltűnt hirtelen, miért?
Nem értem, hiszen semmi nem utalt rá, hogy valami gondja van. Úgy váltunk el hogy azt mondta "szeretlek". Azóta nem ad életjelt magáról, ha felhívom, nem veszi fel, üzenetre, levélre nem válaszol.
Lebukott?
Vagy mi lehet az oka?
Ha meg már nem akar velem lenni, akkor miért nem mondja meg őszintén? Mire jó ez?
Utolsó: teljesen igazad van. Én is voltam megcsalt feleség, de soha nem a nőre fújtam. Ő is csak egy szerencsétlen, elhanyagolt feleség, akinek jólesett az érzés, hogy kell valakinek.
Aki volt már elhanyagolt feleség, az tudja milyen, amikor jön egy pasi és újra nőnek érzem magam... szar ügy, de könnyű elszédülni ilyenkor!
Ez tényleg így van, ahogy az utolsó 2 leírta!
Lehet, hogy nem is a nagy szerelem, ami dominál ilyenkor, hanem csak az érzés, hogy kellesz valakinek, hogy valaki szépnek tart, hogy kedvesen szól hozzád, ölelget, csókolgat, simogat... :( Szeretetéhségről szól az egész...
Nekem néha bűntudatom van, mint most is.
Nincs félórája, hogy elment tőlem a másik nős pasi. A felesége dolgozik, ismerem is, rendes asszony. Néha sajnálom. Nem lenézem, sajnálom! Én nem tudnék úgy élni, hogy tudom, megcsal a férjem. Mert tudja. Ha nem is azt, hogy mikor, hol, kivel, de tudja. :(
Nah mi volt?
Van gyerek, mert akkor komplikaltabb a dolog...
Vannak gyerekek is, igen... Hát ezért sem egyszerű!
Nem mondott semmit, hétfőn találkozunk, majd kiböki, hogy mégis hova a viharba tűnt el egy szó nélkül 2 hétre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!