Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megennétek?

Figyelt kérdés
A párom, ma felhívott, rejtett számról, mire megkérdeztem, hogy miért így hív, erre azt felelte, hogy kikapcsolta a telefonját, és ilyenkor át szokta állítani magát, ha újra visszakapcsolja, nekem ez gyanús, főleg hogy pár napja képbe került egy lány akiért anno odáig volt, de állítása szerint leépítette, mostanában eléggé féltékenyedik rám, szinte mindenről számon kér, én félrelépek...ti ezt elhinnétek? ha nem is ez a lány lenne, de van okom kételkedni?
2013. máj. 2. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha keresel,okokat, mindig találsz is.

. Ne keress. Bízzál.

2013. máj. 2. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:

az előző telóm nekem is ezt csinálta.

Ezzel cask azt mondom, hogy nem kizárt, nem kell egyből rosszra gondolni, viszont ettől függetlenül lehet kamu is.

de abba semmi nincs ha megcsörgeti a csajt h hallja a hangját:D az még nem megcsalás

2013. máj. 2. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha kavarna valakivel, miért rejtené el a számát? De a magyarázata is teljesen ködös és értelmetlen, legalább is ebben a megfogalmazásban.

Mindenesetre az elég gyanús vagy csak szánalmas, hogy rád féltékenykedik.

2013. máj. 2. 15:35
 4/7 acelsziv ***** válasza:
Általában azok szoktak féltékenykedni, akiknek vaj van a fejükön...
2013. máj. 2. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért féltékenykedik,mert a saját lelkifurdalását ezzel akarja palástolni.Szóval szerintem is van vaj a füle mögött.

Hogy ennek mennyi köze van a telefonhoz,azt nem tudom megmondani.Mindenesetre ha más csajt is hívogatna,biztos nem rejtett számról tenné,legalábbis szerintem.

2013. máj. 2. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Erre a lányra haragszik, de egykor élete szerlme volt, lehet mégis mondandója volt neki, ugyan akkor a telefonszámát nem akarta kiadni, én ezért gyanakszom... eltudom képzeni
2013. máj. 2. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit is kéne megenni?
2013. máj. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!