Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ebben a helyzetben, várnál, keresnéd, vagy hagynád a francba?
Röviden. Több mint 2 éve járunk együtt. Mivel ő sosem hozta még szóba, hogy tervez-e velem közös jövőt, összeköltözést, bármit. Felhoztam a témát egy beszélgetés alkalmával. Elmondtam neki, hogy szeretném ha összeköltöznénk, hogy lakva is megismerhessük egymást. Illetve, hogy kiderüljön, hogy a mindennapokban is jól kijövünk-e egymással. Tőle csak annyi választ kaptam, hogy majd megbeszéljük. Oké. Amúgy sem az azonnal dönteni képes típus, tehát hagytam ennyiben. Annyit még megkérdeztem, hogy hívjam-e valamikor, de azt mondta nem kell, majd jön. Eléggé össze-vissza dolgozik, ezért kérdeztem, hogy hívjam-e, mert nem akarom munka közben zavarni.
Csakhogy ez 3 hete volt. Azóta nem jött, nem hívott, és nem is üzent. Én nem kerestem.
Várjak még, keressem, vagy vegyem úgy, hogy nemleges választ adott azzal, hogy nem jelentkezik?
Én 34/N Ő 42/F.
Hivatalosan a családi állapota elvált.
Egy albérletben lakik. Ott már voltam.
Az előző házasságából van egy 22 és egy 20 éves lánya. Már mindegyik férjnél van.
Folyamatos anyagi gondjai vannak.
Lehet, hogy a telefonját is azért szüntette meg. A két év alatt többször is előfordult, hogy csak én tudtam hívni, ő nem tudott telefonálni, mert nem tudta kifizetni a számláját. (A legalacsonyabb díjcsomagja van, kb. 2500 forint az telefonköltsége 1 hónapban.)
Igazad van.
Nem valószínű, hogy érdemes vele tovább foglalkozni.
Azt hiszem ez ennyi volt.
Nem tudom, te kérdezted-e, hogy nálunk szokásos-e, hogy nem beszélünk 3 hétig.
Nos volt már rá példa. Tavaly augusztusban az egész hónapot a testvérénél töltötte az ország másik végében.
Én nem tudtam vele menni, mert anyámat akkor operálták, nem akartam magára hagyni.
Nos a 4 hét alatt egyszer sem hívott fel.
Négy hétig nem keresett?Az abszolút nem normális dolog.Miért nem keresett?Mert nővel volt!Ha valaki dolgozik,akár külföldön,még ők is gyakran keresik a párjukat.Ő meg a testvérénél volt,és rád sem hederített,ugye ezt te sem hiszed el.
Tegyük fel,hogy kikapcsolták a mobilját,de attól még van ám fülke is,vagy egy ismerősét megkérje,hogy hadd hívjon fel az ő telefonjáról.Nem beszélve a rengeteg net kávézóról.Ha valaki megakar tenni valamit, akkor talál rá módot.
"Én nem tudtam vele menni, mert anyámat akkor operálták, nem akartam magára hagyni.
Nos a 4 hét alatt egyszer sem hívott fel."
Azt nem értem ezt,hogy fogadhattad el... És,hogy nem vetted észre,h ennek semmi értelme.
Hát így utólag már én sem igazán értem saját magamat.
De kijózanodtam. Igaz előbb is bekövetkezhetett volna, de ez ellen már nem tudok mit tenni.
A legjobb lesz felejteni, és továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!