Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet általánosságban összefüg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet általánosságban összefüggést hozni, a lányok pályája és a kinézete között? (pl. orvosis csajok elég csúnyácskák, közgázosok pedig jó bulák de ribik)

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kinek mi a tapasztalata?
2013. máj. 2. 01:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nálunk a gépészmérnöki szakon van pár nagyon jó csaj, de a mérnök infósok se maradnak le ;)
2013. máj. 2. 01:40
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Orvosin sok szép csaj van, csak 95%-uk foglalt (nem csak a szépeknek) a maradék pedig sznob.
2013. máj. 2. 01:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a közgázon és a jogon sok a jó csaj, de ha már sztereotípia, akkor én inkább sulikra mennék...BGF és Corvinus az, ahova szerintem a legtöbb "nagyon jó csaj" jár, lefordítva: azok a lányok, akiknek támogatja apu, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Szerintem ez nem szak függő, hanem pénzfüggő, BTK-ra például kevesebb pénzes ember megy, mert cikinek tartják, inkább beiratkoznak valami menő szakra és járnak oda 8 évig. Akármelyik BTK-s vagy orvosis csajból atom jó nőt tudnék varázsolni, ha minden lányra jutna tegyük fel 200 ezer forintom. A pénz nagy úr.
2013. máj. 2. 02:31
 14/23 anonim ***** válasza:

nem tudsz általánosítani így és ez igazán nagy hülyeség is.

Csak egy példa. Tesóm közgázos volt, nagyon jó nő, de nem ribi, életében csak egy férfival volt, ő most a férje.

2013. máj. 2. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:

"nem tudsz általánosítani így és ez igazán nagy hülyeség is.

Csak egy példa. Tesóm közgázos volt, nagyon jó nő, de nem ribi, életében csak egy férfival volt, ő most a férje."

Ez hülye:D

Egyébként szerintem a Rendőrtiszti.

Legjobbak és legnagyobb qurvák;)

2013. máj. 2. 08:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Csak saját tapasztalat és megfigyelés, nem általánosítás...a jogász, közgazdász csajok sok esetben cicababák, beképzeltek, a gépészek normálisak csak nem öltöznek nőiesen, a bölcsész csajok a legfurábbak, nagyon alternatívak és nagyon szőrös a puncijuk.
2013. máj. 2. 09:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Megfigyelésem, hogy BKF-en alig láttam olyan csajt, aki ne lenne ribi, egyébként tényleg a büfészakokon, meg a gazdasági, jogi, orvosi szakokon nagyon jókat látni. Egy ideig érettségi előkészítőre jártam SOTÉ-re, és ott láttam az egyetemre már járó csajok közül jópárat, sokuk bombázó. Viszont kb úgy éreztem magam (vagy ők éreztették), hogy ha nincs az embernek Armani stb. kategóriájú ruhája, akkor tőlük meg is dögölhetsz, akkor se vesznek észre, szóval sznobok mint az állat. Viszont normálisabbak is vannak. További dolog, a jogra nézve: gimis osztálytársnőmet 2 egymás utáni osztálykiránduláson (tehát kb. 1 éven belül!) 2 különböző srác d.ugta, csak az osztályból! Na ő most jogásznak tanul.
2013. máj. 11. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja és a jogászhoz hasonlóan még egy osztálytársnőm is ugyanígy volt, ő pedig óvónő lesz....
2013. máj. 11. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:
És akkor a cigizésről, piálásról, vízipipázásról (drogokról ne mtudok, de nem kizárt) még nem is beszéltem (igen ez a csajoknál is már el van terjedve!), amit egy leendő óvónő részéről botrányosnak tartok.
2013. máj. 11. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez vicces. Az én óvónő ismerőseim is a nagypofájú alkoholizáló, füvező ribik táborát erősítik.

Ami az orvosit illeti ott azért sokat számít, hogy a SOTÉ-ról, vagy az egyik vidéki egyetemről van szó, a pestieknek, néha indokolatlanul nagy az arca, nemtől függetlenül. A másik fontos szempont az orvosoknál, hogy ő lesz e a családjában az első orvos, vagy eleve orvos családba született. Az utóbbiak hajlamosabbak a nagyképűségre. De persze sok kivétel is van.

Ami a hölgyeket illeti Armani öltöny azért nem kell, de ha nem nézel ki baromi jól, akkor nincs sok esélyed, mert orvosin iszonyatos a konkurencia. RENGETEG külföldi van, német, perzsa, zsidó (Izraelből), skandináv, ír, ázsiai, afrikai stb. és a magyar csajok imádják őket. Aztán komoly konkurenciát képviselnek a jogászok is, mert nekik érthető módon nem nagyon fűlik a foguk a saját hölgyeikhez. És végül ott vannak a felsőbb éves diákok, és a gyakvezérek, akik közül sok csak órát tart de nem vizsgáztat. Szóval orvosin átlagos srácként fel kell kötni az embernek a gatyáját, ha nőt akar. Ha pedig nem vagy medikus, vagy jogász, akkor a medika barátnő Mission impossible, ez alól max az kivétel, ha ezer éve ismered.

2013. máj. 11. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!