Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a smárolásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a smárolásra?

Figyelt kérdés

Barátnőm gusztustalannak tartja azt, hogy a nyelvem a szájába van és fordítva...mert így rengeteg baci megy át -.-

Hogyan tudnám mégis rávenni?

Tudniillik 17 éves és még sohasem smárolt, nem csak nekem mondta hogy gusztustalan

Köszi a válaszokat előre is F/19

2009. szept. 28. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

hát hallod ez már beteges

nem kéne rá időt pazarolni

2009. szept. 28. 09:31
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Kapd le egyszer hirtelen! Ha emiatt besértődik, akkor úgy kell neki. És szerintem gondolkozz el rajta, hogy valóban szeret-e téged! Ha tényleg szerelmes lenne, ezek a dolgok ösztönből jönnek, nem úgy kéne könyörögni neki, hogy csinálja már.
2009. szept. 28. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Legyél megértő vele, ha minden oké köztetek más téren ne hagyd el csak emiatt.

Lehet nyelvezés nélkül is csókolózni, kezdd ezzel, majd egyszer lesz olyan alkalom, hogy picit be van a lány rúgva, akkor kapd le.

2009. szept. 28. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

1 tál eperrel vagy vmivel amit szeret bementek a szobába és elkezded etetni eperrel

majd mondod h csukja be a szemét és lekapod;) vagy ha úgy van h nem farmerban vagy akkor a brédet is becsúsztathatod a pofijába;)

2009. szept. 28. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

ez már gáz (elnézést)

de ha a nyelvedtől undorodik akkor mi lesz ha le akartok feküdni?...

szerintem nem érdemes vele foglalkozni

ha szeretne akkor ilyeneken nem agyalna

2009. szept. 28. 12:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt tartja gusztustalanak, h a nyelved a szájában van és fordítva akkor sztem csak simán vedd rá, h egyszer próbálja ki. És ha engedi kipróbálni, akkor már tuti h lesz folytatás...:) Ha pedig a baciktól fél akkor meg mondd meg neki h igaz h sok baci cserélődik, de egyben a csók lassítja is a bacik szaporodását. Jah, és elég jó érv, h több millió ember csókolózik nap mint nap és NAGY szerencsére nem halálos tevékenység :D
2009. szept. 28. 13:53
 7/13 anonim válasza:
Lehet hogy büdös a szád?
2009. szept. 28. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát ennek semmi értelme! Barátnőd nem tudja mi a jó! Vagy vezesd rá vagy hogyd el, csók-smaci nélkül nem kapcsolat a kapcsolat.

Most senki se értse ugy h az a jo h egymás szájába vannak mindig!

Mi párommal ritkán smárolunk igazi nyelveset, de nem azért mert gusztustalan, meg baci. Hanem mert ilyenek vagyunk, de ha egyszer megkivánjuk akkor egymás szájábol kiszedjük a másik nyelvét :D

Ha egy sima csok(:szájra puszi) sincs akkor kicsit gáz a csaj.

Vagy egyszerű NEM SZERET! hisz ha valaki szerelmes kívánja a másik száját!:D sztem

2009. szept. 28. 17:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Szólj neki, hogy ezentúl nagyon vigyázzon a hűtővel is, mert azon/abban több bacilus van, mint a WC-kagylóban!

Ha tudod, akkor esetleg egyik reggel, mikor felébred, lepd meg, mikor kinyitja a szemét!

2009. szept. 28. 20:36
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget de rájöttem hogy nem kell túlbonyolítani...otthagytam :D
2009. szept. 30. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!