Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a smárolásra?
Barátnőm gusztustalannak tartja azt, hogy a nyelvem a szájába van és fordítva...mert így rengeteg baci megy át -.-
Hogyan tudnám mégis rávenni?
Tudniillik 17 éves és még sohasem smárolt, nem csak nekem mondta hogy gusztustalan
Köszi a válaszokat előre is F/19
hát hallod ez már beteges
nem kéne rá időt pazarolni
Legyél megértő vele, ha minden oké köztetek más téren ne hagyd el csak emiatt.
Lehet nyelvezés nélkül is csókolózni, kezdd ezzel, majd egyszer lesz olyan alkalom, hogy picit be van a lány rúgva, akkor kapd le.
1 tál eperrel vagy vmivel amit szeret bementek a szobába és elkezded etetni eperrel
majd mondod h csukja be a szemét és lekapod;) vagy ha úgy van h nem farmerban vagy akkor a brédet is becsúsztathatod a pofijába;)
ez már gáz (elnézést)
de ha a nyelvedtől undorodik akkor mi lesz ha le akartok feküdni?...
szerintem nem érdemes vele foglalkozni
ha szeretne akkor ilyeneken nem agyalna
Hát ennek semmi értelme! Barátnőd nem tudja mi a jó! Vagy vezesd rá vagy hogyd el, csók-smaci nélkül nem kapcsolat a kapcsolat.
Most senki se értse ugy h az a jo h egymás szájába vannak mindig!
Mi párommal ritkán smárolunk igazi nyelveset, de nem azért mert gusztustalan, meg baci. Hanem mert ilyenek vagyunk, de ha egyszer megkivánjuk akkor egymás szájábol kiszedjük a másik nyelvét :D
Ha egy sima csok(:szájra puszi) sincs akkor kicsit gáz a csaj.
Vagy egyszerű NEM SZERET! hisz ha valaki szerelmes kívánja a másik száját!:D sztem
Szólj neki, hogy ezentúl nagyon vigyázzon a hűtővel is, mert azon/abban több bacilus van, mint a WC-kagylóban!
Ha tudod, akkor esetleg egyik reggel, mikor felébred, lepd meg, mikor kinyitja a szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!