Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Rengeteg szöveg lent!
2 éve május elején észrevettem hogy tetszem az egyik csajnak a suliban. Mivel ez kölcsönös volt, összejöttünk. 1 hónapig jártunk, de aztán "szétmentünk". Jött a nyár, a vakáció, és csak Yahoo!-n beszéltünk, azt is ritkán. Aztán a következő tnév úgy kezdődött, mintha mi sem történt volna nyár elején. Tavaly még néha szemeztünk, de most már semmi. Az igazi baj az, hogy nekem azóta tetszik, egyszerüen nem tudom kiverni őt a fejemből.Izgatott vagyok, amikor a közelembe van.De tetszik nekem egy másik csaj is az osztályból, akivel sokszor röhögök, meg néha beszélgetünk is. El akarok felejteni az elsőt, de nem megy.Nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek.A legjobb haveromnak is tetszik az exem, ö tud is róla.Nem tudom eldönteni, hogy harcoljak-e az exemért, vagy próbáljak meg összejönni a másik csajjal. Nem hiszem,hogy egyik is sikerülne, mivel az osztálytarsaim fele hülyének tart, mert sokat viccelődok. Nem tudom, hogy mit tegyek!
(bocs a sok szövegért, igy összevisszaságnak tünik, de megl lehet érteni)

Szerintem az "új" csajjal kéne foglalkoznod. A régit felejtsd el. Valami nem működött ha szétmentetek. Akkor nem kéne erőltetni. Ráadásul már nem is vagytok jóban ahogy kiveszem az írásodból...tehát minek pedáloznod egy olyanért, aki szinte mondhatni nem is akar emlékezni arra h te egyáltalán valaha is voltatok egy pár?!?!!?
Érted?!
Ráadásul ezekszerint a másik lánnyal jókat röhögcséltek, elvagytok mint a befőtt...ez sztem azt jelenti h egy hullámhosszon vagytok, így nem is lesz nehéz őt felcsípned ;)

látod-látod.
Akkor nem lehetett vmi nagy jelentősége ennek a kapcsolatnak ha ennyiben is maradt.
Ha érezne irántad vmit, akkor nem tojna le magasról. Inkább nyiss egy másik lány felé, aki jobban megérdemli h foglalkozz vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!