Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel, mert munka miatt letérdelt a főnök elé?
gondolom ő mondta el neked. tehát becsületes, nem sumákoló. valószínűleg ő se úgy éli meg a dolgot, hogy "hú de jó!" neki is elég lelkiismeret furdalása lehet miatta. de a mai, és egyáltalán minden korban az ember néha nagyon örül, ha van munkája és néha minden áron megpróbálja megtartani.... ő is valószínűleg ezért tette. innentől azt kellene tudni, hogy ez
-egyszeri alkalom volt-e?
-te hogy érzel felőle: kényszer volt, vagy a prostitúció egy fajtája?
- és hogy együtt tudsz e élni a gondolattal, hogy valaki más is volt a barátnődben, még, ha kényszerből?
ha ezekre tudsz választ adni, akkor tudsz dönteni is.
tudom sokat számít a munka, az is elmondta, de mi lesz később, akár le is fekszik? bocs én csak elgondolkodtam ezen
nézd nem egyszerű és Neked kell dönteni, gondolkozzál el, ebben senki nem tud segíteni, Te éled meg ezt a helyzetet, azt is ami a fejedben jár N
Ha ki van borulva, akkor szerintem tedd rendbe a lelkét, aztán tartsatok egy kis szünetet (de ne haragból), aztán fogadd vissza.
Ja és jelentsd fel a főnök urat!
"Ja és jelentsd fel a főnök urat!"
Gratulálok, most tetted tönkre a barátnője karrierjét.
Illetve, pont te mondod? Te is ilyen vagy.
.
.
.
Mondani én is tudom, bebizonyítani nem.
?
Szerintem az teszi tönkre a barátnőjét, hogy a munkahelyén szexuálisan zaklatják. Talán ezt előbbre kéne helyezni, mint a karriert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!