Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert smarolnak egyesek nyitott szemmel? Olyan idegesito!
de akkor ha úgy élvezi,az azt jelenti,h nem kötödik érzelmileg hozzám? Hogy csak szorakozásbol csinálja?
ha szétnéz, akkor nem arra figyel h smarol, hanem masra, tehat én nem érdeklem annyira mint más dolog..akkor miért csinálja? nem értem...
vagy csak szimplán olyan?
Szijja, én az első kommentező vok.
Már mért ne érdekelnéd?! Ha nem érdekelnéd nem smárolna veled! És nem össze-vissza néz, hanem nézi anyakad,az arcod..stb Én olyan erotikusnak tartom ha látom a nyakát..lehet ő is így van vele. Legegyszerűbb ha beszélsz neki erről.
Majd írj h.mi lett.
Jaj, ne ess már ennyire kétségbe...
Egyszerűen ő így szokta meg valamiért, lehet előző barátnőjét ez nem zavarta. Az hogy nyitott szemmel csókolózik nem jelent semmit. NEM jelenti azt hogy nem bízik benned. Nem kell mindenért kétségbeesni.
És egyébként egyszerű a megoldás, ha te csukott szemmel csókozol akkor azt sem látod hogy neki nyitva van-e vagy sem és nem zavar
Ugyan, honnan veszed ezt?
Ki hogy szokta meg, úgy csókol. Nehogy azt hidd, hogy túl sokat lát... ha tényleg jó neki, akkor kitágulnak a pupillái és eleve homályosan lát. Ráadásul közel is van... alig lát belőled valamit közben. De amit lát, annak biztos örül :-)
igazatok va koszi a valaszokat.
de ha máshova kezd el nézni?
Hát ha neked ez szarul esik akkor sajnálom a barátodat, mert ha már ez is szarul esik akkor nehezen lehet annyira figyelmes, hogy ne sértsen meg naponta kétszer.
Általában SEMMI nincs benne, ha nyitott szemmel csókolózik. Én is azt tettem először és eszembe se jutott becsukni sokáig, pedig nem mondhatni hogy nem voltam szenvedélyes, vagy nem koncentráltam volna. Közben végig a barátnőmet néztem vagy sokszor el is bambultam teljesen. Mostmár gyakran becsukom, de van hogy szívesen nézem a barátnőm.
Másik meg, hogy volt olyan is, hogy valahol kifejezett illetlenség volt csókolózni és ezért folyton néztük, hogy nem néz-e ide valaki. Lehet, hogy a barátod tudat alatt nem érzi biztonságban magát az utcán és ezért alapból nyitva van a szeme. De persze az is lehet, hogy tényleg nem bízik benned, de nem hibáztathatod ezért sem, ha még csak olyan kevés ideje vagytok együtt, hogy összesen háromszor csókolóztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!