Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alfa-hímek - avagy mit kezdjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snowfox kérdése:

Alfa-hímek - avagy mit kezdjen velük a nő? Az alfa-hím kategóriába sorolható srácokat hogyan lehet meghódítani ill. megtartani?

Figyelt kérdés
Határozott, férfias nő kell nekik, vagy inkább támogató, feminin lány? Az általuk sugallt érzéketlenség csak álca, vagy valóban képtelenek lennének komolyabb érzelmekre? Abba a szerencsétlen helyzetbe kerültem, hogy képtelen vagyok eligazodni rajtuk. Értelmes válaszokat várok! 23/L
2013. máj. 1. 10:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
Építsd fel a saját életedet úgy, hogy teljesen kiegyensúlyozott és boldog legyél faszik nélkül is. Nem kell ehhez megváltoztatnod a személyiségedet, mindenkinek más jön be: kiscica, vadóc stb. Az ilyen srácok megszokták, h mindenki oda van értük, pont ezért jó taktika leszarni őket, így kelted fel az érdeklődésüket. És úgy tudod igazán megcsinálni ezt, ahogy az elején mondtam. Legyél elég bátor a saját életed élni, utána a többi jön magától.
2013. máj. 15. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!