Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ilyen "helyzetben"?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni vagy elhinni,hogy nekem valaha is lesz barátnőm. Nem vagyok egy hú de jó képű srác de csúnyának sem mondanám magam. Igazából eddig még senki sem mondta rám,hogy csúnya vagyok,így ebből következtetek arra,hogy nem vagyok az. A testalkatommal sincs probléma. Magamat az átlagos kategóriába sorolom. A személyiségemmel sincs probléma(legalábbis eddig még nem volt rá panasz). Bár visszahúzódóbb/csendesebb típus vagyok,de ettől függetlenül ha úgy adódik el tudok beszélgetni bárkivel. Esetleg az önbizalmammal vagy az önértékelésemmel van a probléma? 19/F2013. ápr. 30. 23:14
1/7 anonim válasza:
hát ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem lesz barátnőd, de még egy egyéjszakás kapcsolatot sem fogsz tudni összeszerencsétlenkedni
2/7 anonim válasza:
Én sem tudom elképzelni,hogy kapcsolatom legyen. Mindig megijedek,ha már kezd komolyabbra fordulni a dolog..
19/L
3/7 anonim válasza:
Ha elolvasod az itteni kérdéseket, rájössz, hogy kimondottan jó helyzetben vagy, semmi okod arra, hogy önbizalomhiányod legyen! Fiatal vagy még, próbálj minél többet társaságba járni, ismerkedni, beszélgetni (esetleg valami hobbi kapcsán).
4/7 anonim válasza:
Légy egy kicsit lazább. Meglehet, hogy alulértékeled magad, aminek több oka is lehet, akár a szülői kapcsolatra is visszavezethető.
Nekem is van egy ilyen haverom, aki még ráadásul jóképű is, mégsincs barátnője, de nem is keres.
Te pl próbálkozol? Akárhol...eljárhatnál futni, ahol a csajok szoktak, a diszkót inkább nem mondom, bár ki tudja, onann is összejöhet valami. :D
A lényeg, hogy próbálj ellazulni, ha esetleg feszengsz nő társaságban, és légy "kezdeményezőbb". :)
Én pl kifejezetten szeretem a visszafogottabb fiúkat, bár azért egy idő után jó megnyílni.
21 L
5/7 anonim válasza:
Ilyen helyzetben vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok barátnőt, de még csak barátokat is szerezni. 22/F
6/7 anonim válasza:
ez itt az anonim magányosok klubja bazzeg?
7/7 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem vagyok magányos! Egyszerűen csak nem tudom elképzelni. Ennyi az egész.
2013. máj. 1. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!