Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz? Hogy végre komolyan vegyenek a pasik
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 21:13
11/18 A kérdező kommentje:
hátha 167 cm 55 kg kövér akkor az vagyok:))
2013. ápr. 30. 21:59
12/18 anonim válasza:
akkor lehet h túl rusnya vagy nincsenek fogaid elmáltak a sok édességtől, vagy bolhás vagy a fene tudja
13/18 A kérdező kommentje:
írtam,hogy megfordulnak utánam a pasik és nem vagyok sem rusnya se buta
2013. ápr. 30. 22:05
14/18 anonim válasza:
hát én olyan után is megfordultam már akire azt mondtam, hogy "atya úúr isten ez de hogy néz ki bakker, az megy a napiszarra"
amúgy csak viccelek :)
15/18 anonim válasza:
komolyan csak azt lehet venni, akiben van valami tiszteletre méltó. A tetteidben van valami "komoly"? vagy csak gyerekes dolgokat szeretsz?
16/18 anonim válasza:
e hülyíts egyszerre több személyt,ne nyáladzál FB-on a másik után,ez vonatkozik a való életre is,és gondolok itt arra hogy nem adsz minden ismerősödnek puszit,nem kezeled úgy mintha kialakulóban lenne valami.Vagy lehet az is hogy nem lehet veled normálisan elbeszélgetni dolgokról,harapóval kell kihúzni belőled a szavakat,komolytalan vagy 1000 meg 1000 oka lehet erről inkább a barátnőiddel kellene beszélj,ők jobban ismernek és biztos hogy jobb tanácsokat tudnának adni mint innen bárki más.
18/18 anonim válasza:
miért akarod,hogy komolyan vegyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!