Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt miből lehet látni hogy egy fiú csak a szexre megy?
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk de csókolózás közbe már a fenekemet is megfogta. L/192013. ápr. 30. 21:12
11/14 anonim válasza:
Ha ennyi biztos akarsz lenni, mondd neki hogy nézzen a szemedbe és mondja azt hogy nem arra kelesz csak neki, és ha berezdül a szeme akkor kamuzik...tudod mimika
12/14 anonim válasza:
nem is szoktunk róla beszélni...csak csinálni
13/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy komoly kapcsolatot akar, de én nem tudhatom hogy ezt valóban így gondolja-e.
2013. ápr. 30. 21:33
14/14 anonim válasza:
1 hónap, természetesen függ a kortól is, már elég hosszú idő. Én az első kapcsolatomnál vártam 1 hónapot. Amúgy meg a mostani barátommal 2 éve vagyok együtt, imádjuk, szeretjük egymást és együtt is lakunk.. nos mi 2 hét után feküdtünk le, és jó tudni, hogy én nem vagyok ilyen egyéjszakás. A fiúnak lehet érezni a szándékati, szavak nélkül is, mert hát egy-egy pillantás, mozdulat többet jelent a szavaknál. Nyilván nem beszél róla, mert érzi rajtad, hogy nem szeretnéd, de ne felejtsd el, hogy a tesztoszteronszintjük sokkal-sokkal magasabb, mint nekünk lányoknak és még ha nem is tetszik, neki is és neked is vannak igényeid. De ez nem is olyan szép szó, inkább csak mondjuk azt, hogy kíván téged, és ha csak meg akart volna dönteni, akkor már rég otthagyott volna, mert ki akar kínlódni egy hónapig egy csajjal, akinek ilyen szándékai lennének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!