Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet látni hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet látni hogy egy fiú csak a szexre hajt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 10:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ideális esetben X idő után megmondja, hogy csak ennyit szeretne. De szerintem nincsen rá biztos recept, mindenki másképp csinálja. Ha mindkét fél elég érett, akkor érzi magán a viszonyon is, hogy ebből több nem lesz.
2013. ápr. 20. 10:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni.
2013. ápr. 20. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezed, akkor minden kiderül. Ha valaki hazudik, az látszik rajta. Ha te ennek ellenére mégis belemész, akkor van egy rossz "hírem": te is csak a szexre hajtasz. Vagy leginkább: te a szexre hajtasz, csak ezt magad számára sem mered beismerni.
2013. ápr. 20. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha kb másfél hónapig ki bírja szex nélkül,akkor nem csak szexre hajt.
2013. ápr. 20. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem lehet látni. Van aki simán bevállal pár randit, aztán ha megvolt a lány végre, akkor lelép. Hiába kérdezed meg, mert aki csak arra hajt, és van mögötte némi tapasztalat, az pontosan tudja mit akarsz hallani, és nyilván úgy fogja keverni a lapokat hogy neked ez ne legyen gyanús. Vannak néhányan akik előre megmondják hogy semmi komolyra nem hajtanak, de ez a ritkább.
2013. ápr. 20. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:

ma 11:00 gondolom nem pasi vagy.

Én pasi vagyok és bármeddig KIBÍROM szex nélkül. Amíg szűz voltam, addig sem szexeltem, és nem haltam meg. Ezután se halnék meg. Az más kérdés, hogy egy nagyon kellemes, és fontos dolog. Megint más kérdés, hogy lehet rá vágyat és késztetést érezni. De általában kiderül, hogy csak azért érez rá vágyat és késztetést az ember olyan elviselhetetlenül erősen, mert bizonyítani akar valamit...

2013. ápr. 20. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező: akárhogy erőlködsz, a világon nincs olyan, hogy olyan fiút szedj fel, aki jobb nálad. Vagyis, ha jobb pasit szeretnél, akkor magadon kell javítani.
2013. ápr. 20. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Valójában sehonnan! Vannak akik olyan jó előadást tartanak és színjátékot ami ugyanolyan mint amikor komolyan gondolja és ha a lány beleesett akkor cseszheti.

Szóval többnyire ez szex után derül ki...

2013. ápr. 20. 11:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Már volt 5 randink, csókolóztunk és már megfogta a lábamat is de szexről még nem beszélt.
2013. ápr. 20. 11:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem pasikkal, vannak azért jelei. Van olyan, aki ha megtudja, hogy a csaj kapcsolatot szeretne, egyből eltűnik, de van olyan is, aki azért próbálkozik, hogy majd a potya után leléphessen. De alapból a szexuális szokásaidról kérdezgetnek, meg hány pasival voltál már, szűz vagy e még, mekkora melleid vannak (ha neten dumálsz). Ha sűrűn szóba kerül a szex, és elég pofátlan módon faggat róla, akkor igen, van rá esély, sőt, olyankor már 100, hogy csak arra hajt.
2013. ápr. 20. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!