Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha többet nem fogom látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha többet nem fogom látni azt a lányt, akiért az életemet is odaadnám, annyira szeretem! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Az idei tanév végén el kell búcsúznom attól a lánytól, akibe teljesen beleszerettem már legalább 1 évvel ezelőtt. Ha ez nem lenne elég, még az is itt van problémaként, hogy ő sajnos semmit nem érez viszont ebből, és még nem is mondtam neki semmit az érzéseimről. Szerintetek van egyáltalán értelme elmondani neki ebben a helyzetben? Mert nem elég, hogy nemet fog mondani, ráadásul pont akkor látom utoljára az életben. Meg ha esetleg nem is utasítana vissza, akkor sem lehetne ebből már soha semmi, mert ahogy már mondtam, ősztől egy másik iskolába fog járni az ország majdnem túlsó felén. Most akkor mégis mit csináljak? Egyre inkább úgy érzem, ahogy fogynak a közös napok, egyre jobban kezdek lelkileg meggyengülni ettől az egésztől, de ha már tényleg soha nem fogunk találkozni többet, azt egyszerűen nem fogom lelkileg kibírni, attól félek még valami kárt csinálok majd magamban! Hogyan mondjam el neki mégis, hogy az életemnél is fontosabb számomra (mondom ezt a legkisebb túlzás nélkül), és mégis mivel tartsam itthon, magam mellett? Mert lehet hogy számára nem jelentek egy távoli barátnál többet, de én nem tudok élni nélküle! Ne szóljon be senki emiatt, máskor nem vagyok egy ilyen nyáladzó, siránkozó típusú ember, de a reménytelen szerelemnek ezt a típusát még a leggyűlöltebb ellenségemnek sem kívánnám, soha! :'(

18/F

2013. ápr. 18. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne mond el neki, mert azzal neki is nehezebb lesz.

Sajnállak.

2013. ápr. 18. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést.. de már rájöttem, hogy egy nő sem ér ennyi kínlódást. Szuggeráld magadba, hogy nem leszel takony. Szedd össze magad és kösd le a figyelmed mással. ;)
2013. ápr. 18. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak még szép,kedves ,okos lányok,akik akár viszont is szerethetnek:) Fel a fejjel! Most még oltári nehéz,de majd rendbejössz hidd el! Nehogy kárt tegyél magadban!!!Ha nem segít keress fel egy pszichológust (suliban is szokott lenni) halál komolyan,nekem nagy sokat segített.
2013. ápr. 18. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz tölcs vele egy szép napot nap végén meg próbáld meg..ha nem akkor is közöld vele..h miért??ugyis utoljára látod nem mindegy h mit mond?sőt ha elutasit még jobb is.Am nem dől össze a világ mert elutasitott de elmondhatod magadról h te megtetted és nem füled farkad behúzva lapítottál.sok sikert hozzá:)Csak férfiassan:)(am az is lehet h legalább lesz egy szép bucsutok:)
2013. ápr. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!