Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERELEM ez még egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nos. Az a problémám van, hogy a barátommal lassan2hónapjavagyunk együtt. Énvagyok az időseb egy évvel. Szerintem ez nem számít! Mostanában olyan furán viselkedik. Nem nagyon hív, msnen nem is úgy beszélünk mint az elején. Mint a szerelmesek. Most inkább mint a barátok. Nem érzem hogy szeretne! Igaz hogy nem lakunk közel egymáshoz (30km) így, nem sokat találkozunk de. A kapcsolat elején ez nem volt probléma! És mindig én mentem hozzá az volt az indoka h nem engdeik el a szülei (13éves). Tudom, hogy nem régóta vagyunk együtt szóval. Nha de nem tudom tanácstalan vagyok! Tippek hogy mit csináljak/csináljunk? Köszi -Libi-2009. szept. 27. 19:08
1/6 anonim 

válasza:

Atya ég. A barátod 13 éves, te meg 14. És felteszele egy ilyen kérdést. Elsőre azt hittem, több éve együtt lévő felnőttekről van szó. Menjetek inkább a homokózóba. (tényleg, nem bunkóságból írtam)
2/6 anonim 

válasza:

én ott dobtam hátast amikor elolvastam hogy 13 meg 14 évesek vagytok. nos szerintem egy 13 éves GYEREKTŐL ne várd el hogy szerelmes legyen beléd.
3/6 anonim 

válasza:

13 évesen szerelem?
nem hiszem.. inkább ne csinálj semmit és várd meg míg két évvel idősebb leszel és akkor majd akkor foglalkozz a pasikkal..
4/6 anonim 

válasza:

Miért nem lehet elhinni, hogy 13 évesen nem mindenki akkora tejbetök mint ti, a többség? Vannak érettebb gyerekek is akik igenis tudnak szeretni 13 évesen. Bár kétlem, hogy jelen esetben erről lenne szó... 2 hónap gyakorlatilag semmi.
5/6 anonim 

válasza:

Nyilván meg kéne kérdezni tőle, de azért ne lepődj meg a válaszon. 13 évesen hadd hajtsa a matchboxokat, majd később a csajokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Volt amelyik..kicsit rosszul esett.de.. csak őszintén :)
És én is úgy gondolom,hogy 13-14 évesen is lehet valaki szerelmes!!!!
..és azt hiszem ma este úgyalakultak a dolgok..hogy vége ennek a KAPCSOLATNAK ..:S sajnálom..én igenis SZERETEM.. :s
2009. szept. 29. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!